Ez mi lehetett?

Figyelt kérdés

38+3 hetes vagyok.

WC-re mentem, de mielőtt pisiltem volna, kifolyt belőlem úgy fél dl víz. Használok jelenleg hüvelykúpot, amit este kell felhelyezni.

Ezzel lehet összefüggésben, vagy esetleg szivároghat a magzatvíz?

nov. 27. 09:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet összefüggésben a kúppal is, de innen a jóisten tudja csak megmondani, hogy mi volt az, ami kijött belőled.
nov. 27. 09:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Nyilván fixre senki, csak tapasztalatok érdekeltek volna, mivel őszintén megmondom, 4.terhesség, de én még szivárgással sem találkoztam, mivel az elsőnél CTG közben folyt el, és teljesen egyértelmű volt, a másik kettőnèl meg úgy kellett burkot repeszteni, mert sehol semmi….

Orvoshoz csak hétfőn megyek legközelebb, persze ha addig nem történik semmi extra.

nov. 27. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Mondom, lehet a kúptól is, volt már ilyen. De nekem pl anélkül is szokott lenni erős, vízszerű folyásom néha. Mikor kilökődik egy nagyobb adag. Már megszoktam :D Lehet kapni szivárgást jelző betétet, esetleg tegyél be egy olyat. Én a burokrepesztésnél nem is éreztem, csak hallottam, hogy kifolyt a víz, úgyhogy magzatvízzel nincs tapasztalatom.
nov. 27. 09:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi, megpróbálom.

Amúgy ez az, hogy én se. Volt, aki azt mondja, neki fájt.

Én csak azt éreztem mindkettőnél, hogy folyik belőlem a víz.

nov. 27. 09:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Pont ma volt egy hasonló kérdés, ahol írta a kérdező, hogy már biztos, hogy magzatvíz volt, mert azóta elkezdett folyni belőle rendesen. Szerintem is vegyél magzatvizes betétet.
nov. 28. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!