Erős bal oldali alhasi nyilallás,szúrás volt az imént.Elég erősen elkezdett fájni,épp álló helyzetben tettem-vettem.22+3 hkm vagyok.Nem mondanám nagyon erős görcsnek.Le kellett feküdnöm,hogy elmúljon.2 p alatt elmúlt.Mitől lehetett ez? Megijedtem!!
Figyelt kérdés
okt. 30. 18:20
1/3 anonim válasza:
Lehet a baba eltalált valamit :) Ha elmúlt és csak pár perc volt, ez a legvalószínűbb.
2/3 A kérdező kommentje:
Még nem volt ilyen, főleg ilyen erősen. De örülök, hogy elmúlt. De még így is nagy az aggódás. Annyira nem vagyok nyugodt terhes. Minden apróságon aggódni tudok. Főleg ha ilyenek történnek..
okt. 30. 19:04
3/3 anonim válasza:
Mert még soha nem volt ilyen nagy a baba. Ahogy egyre nagyobb lesz, úgy egyre valószínűbb, hogy nyom valami ideget. Ne gondolj túl mindent, főleg ha elmúlik. Nagyon kemény 3.trimeszternek nézel elébe, ha már ettől megijedsz és aggódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!