Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet ilyen a magzatvíz...

Lehet ilyen a magzatvíz szivárgás ?

Figyelt kérdés
Elnézést nagyon hülye kérdés lesz, nemrég zuhanyoztam és törölközés nélkül ültem le a kanapéra aztán egyszercsak mintha valami levegő vagy valami benn ragadt volna kijött és vele együtt jött víz is nem nagy mennyiség de érezhetően egy kicsi adag és hát nagyon megijedtem, hogy ez nem e magzat víz lehet. Szaga nem volt állaga is csak tiszta víz. Azóta nézem figyelgetem magam ülök , ennek kb már 40 perce nem jön semmi szárazság van azóta. Ez nem lehetett akkor az ugye? 27 hetes vagyok.
nov. 3. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kizárt.
nov. 3. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:

A magzatvíz édeskés illatú.

Remélhetőleg csak fürdővíz volt.

nov. 3. 21:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szégyellem de nem tudom eldönteni, ideges is vagyok miatta. Illata nem volt hogy őszinte legyek
nov. 3. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megijeszteni, de nekem a kórházban pont így írta le a szülésznő, hogy ilyen lesz. De azért azt gondolom, nem számolta bele, hogy fürdés után nem törölközöm, szóval a te esetedben szerintem simán lehet az is.

Én is folyton az édeskés illatot kerestem. Pontosabban olyat, amilyen még nem volt, mert magzatvizem ugye, még nem volt.

Na, ehhez képest a kórházban elfolyt. Először nem tudtam, hogy most hirtelen nagy folyásom lett vagy bepisiltem, vagy mi van? Hát, egyáltalán nem éreztem édeskés illatot. De pisit se, na meg ember nem tud annyit pisilni😂 Úgyhogy mentem a nővér szobába, hogy itt valami folyik. NAGYON folyik!🤣

Reméljük, nálad nem az, de ha lesz még, inkább menj be ügyeletre.

nov. 3. 23:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Na most ha azóta nem volt semmi folyásom se akkor nem nem aggódni?
nov. 4. 05:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem kell*
nov. 4. 06:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Inkább menj el orvoshoz. Jobb félni mint megijedni.
nov. 4. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!