Magzatvíz el kezd szivárogni akkor folyamatosan szivárog?
Figyelt kérdés
szept. 7. 21:32
3/5 anonim válasza:
Nekem a fele elfolyt majd a gyerek úgy mozgatta a fejét, hogy elzárta az útját. Pár óra múlva burkotrepesztettek amikor rájöttek, hogy nem jött ki mind, de addigra belekakilt. Szóval nem minden esetben jön ki egyben vagy szivárog. Függ attól is, hogy a gyerek, hogyan forgatja a fejét.
4/5 anonim válasza:
Nekem szivárgott. Néha néha. Főleg nagyobb mozdulatoknál.
Bementem vele a kórházba, ott a nőgyógyász konkrétan hűlyének nézett.
Nem kell a bepisilést erre fogni. A magzatvíz vagy elfolyik, vagy nem. Nem csak csöpörészik. Ez volt a válasza.
Estére olyan szinten elfolyt, sos indítás kellett.
5/5 anonim válasza:
Nekem ömlött. Indításra mentem be, de mire bármi is történt volna, elkezdett folyni. Megvizsgálni, meg ballont felrakni is alig tudtak, annyira dőlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!