Magzatvíz szivárgás vagy vizelet?
30 hetes várnadós vagyok. Múlt héten voltunk orvosnál ahol a babám vizsgálat közben fordult fejvégű fekvésbe. Vasárnap estefelé pisilés után miután álltam fel, a bugyimon egy tenyérni folt volt, illetve a lábam között folyt valami. Miután megszagoltam vizeletre hajazó illatot éreztem. Azután egész este és másnap délelőtt is folyamatosan nyomást éreztem a hólyagomon, folyamatosan pisilnem kellett, gondoltam a kislányom. Hétfőn reggel szintén pisilés után pár csepp folydogált a lábamon, ugyanúgy folyamatosan nyomást érezve a hólyagomon.
Illatra nem volt édeskés.
Lefeküdtem lepedőre, viszont nem volt ilyen több. A babám szívhangja azóta rendben van, eltelt 4 nap, mozog ugyanúgy.
Férjem állítja, hogy vizelet volt, én is így gondolom, viszont ha szivárgott volna a magzatvíz, elképzelhető, hogy 2x jelentkezett csak pisilés után és azóta sem több napja?
En is inkább vizeletnek vagy hüvelyváladéknak mondanám.
Egyrészt ahogy kiveszem szavaidból, ezóta latott orvos. Neki csak feltűnt volna, ha kevés a magzatvíz
Masrészt ha elkezd szivárogni, akkor az onnantol folyamatos jelenség, nem csak 2x és ennyi.
Figyelj. Nekem szivargott a magzatviz, és enis azt hittem vizelet, mert nem éreztem másnak, semmi édeskés szag nem volt. Ezért gondoltam biztos nem az,inkabb a baba nyomja a hólyagom, mert épp hogy volt az alsónemun valami.hetek óta szivárgott, mindig csak keveset.
Ez már a terhesség vége felé volt. Majd a 40. héten ultrahang után, azonnal be kellett feküdnom mert nagyon kevés volt a magzatviz, szerencsére a babának semmi baja nem volt. De lehetett volna. Így vissza gondolva keveset is mozgott, de azt is a hely hiányának tudtam be.
Én ezzel a tapasztalattal orvoshoz mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!