Olcsón lehet kapni magzatvíz szivárgás tesztet?
Sziasztok!
Kicsit aggódom, mivel többször van olyan, hogy egy-egy csepp “valami” jelenik meg a bugyimon és szeretnék venni magzatvíz szivárgás tesztet, viszont mindenhol csak a PRIMA fajtát látom ami 8-9000 Ft…egy picit húzósnak tartom az árát és nem igazán adnék ki ennyi pénzt erre. Tud valaki valami olcsóbb alternatívát?
Szia én vettem
Hüvelykupot kellett hasznalnom és iszonyú vizes folyásom volt aminek semmi szaga nem volt. Betettem a betétet és zöld lett. Magzatvizet jelzett.
Szóltam a dokinak de annyit mondott hogy várjunk mert ha van valami pici baci,fertőzés még akkor azért os lehet pozitív a betét. Szerencsére tényleg ez volt és nem magzatvíz.
Én az ellenpélda vagyok 😅
Gyanakodtam, hogy szivárog, elrohantam ilsen betétet venni.
9000... majdnem sírtam, de legalább nyugodt lehetek, gondoltam.
Ez délután történt.
Aznap pardzor éreztem, így betettem a betétet. Semmi. Oké, ruti csak folyás.
Reggel mentem nst-re, ott szóltam, igy megvizsgáltak. Azonnal indították a szülést mert semmi magzatvíz nem volt, elszivárgott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!