Rebeka200608 kérdése:
Segítséget kérek. Tegnap voltam nőgyógyásznál. Nézték a picit, elméletileg 9 hetes vagyok. DE a papír amit adtak arra grav.s12 van írva. Ami ugye 12. Hetes terhest jelent...ez most hogy is van?
Figyelt kérdés
ma 14:38
21/32 anonim válasza:
Jézus. Ez nem egy lelet, hanem egy beutaló a 12 hetes UH-ra.
Ha most 9 hetes vagy, akkor nyilván a jövő hét baromira korai.
22/32 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam nekik semmit, azt mondtam ami a papíron van.
Ennyi 😃
ma 16:50
23/32 anonim válasza:
Ajjaj, úgy látom se te se a doki se a telefonos emberke nincs a helyzet magaslatán. Vagy azt szokták kérdezni, hogy mikor volt az utolsó mensi, vagy, hogy épp hanyadik héten vagy. Csak úgy random nem adnak időpontot, mert ez egy elég komoly vizsgálat amit csak 12-13. héten kell elvégezni.
24/32 anonim válasza:
Gondolom azt mondtad, hogy a nőgyógyász azt mondta, hogy sürgős. Ezért kaptál már jövőhétre időpontot. Ha jól látom a nevedből, nagyon fiatal vagy. Szerintem holnap hívd fel a dokid és kérdezz rá, hogy tegnapi méretek alapján mikorra lenne esedékes a 12 hetes uh, mert kicsit elvesztetted a fonalat. Ha elmész jövőhéten úgy, hogy csak 10 hetes vagy, nagyon csúnyán el fognak zavarni. Hidd el, átéltem, hogy állami rendelésen, hogy tudnak beszélni az emberekkel. Főleg ha ilyen fiatal és még kismama is. Szerintem neked se hiányzik ez.
26/32 anonim válasza:
Gondolom azt mondtad,hogy az van ráírva a papírodra, hogy 12 hetes terhes vagy,ezért adtak időpontot jövő hétre...de kizárt, hogy nem kaptál ambuláns lapot a vizsgálatról, amin rajta van a CRL. Nézd meg akkor EESZT-n.
27/32 anonim válasza:
Szerintem is azt mondtad, hogy 12 hetes vagy, ezért kaptál már jövő hétre időpontot, mert 13 hetesen még belefér a vizsgálat. Szóval jobb, ha újra kérsz időpontot és elmondod, hogy hány hetes is vagy valójában.
28/32 anonim válasza:
Na már írtam, de inkább úgy kérdezem, hogy képet csináltál az ultrahangról? Vagy ha nem, akkor mikor voltál először és ott volt e már szívhang? Illetve mostani ultrahangon már volt keze lába meg látszottak a belső szervei?
29/32 anonim válasza:
Utolsó: Ne erőlködj, egyértelmű a probléma.
A kérdező 9 hetes terhes. Az orvos adott neki egy beutalót a 12 hetes UH-ra (be is másolta), amire nyilván azt írta, hogy kéri a 12 hetes terhes vizsgálatát, hiszen az majd akkorra szól, amikor 12 hetes lesz...
Ez a butuska meg azt hitte, hogy 12 hetes, és úgy kérte az időpontot...
30/32 anonim válasza:
Azért ez elég gáz, hogy nem tudod hány hetes terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!