Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítséget kérek. Tegnap...

Segítséget kérek. Tegnap voltam nőgyógyásznál. Nézték a picit, elméletileg 9 hetes vagyok. DE a papír amit adtak arra grav.s12 van írva. Ami ugye 12. Hetes terhest jelent...ez most hogy is van?

Figyelt kérdés
nov. 26. 14:38
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
93%

Ha szept.23 volt az utsó mensid akkor 9 hetes 1 napos vagy.

Ha aug 22 akkor 12 hét 5 napos.

Hát basszus...mit mondtál a dokinak utolsó mensire? Mekkora a baba? Nagyon nem mindegy....azért ez nem atomfizika.... ne haragúdj, de nagy szégyen, hogy nem tudod mi mikor volt. Illetve hogy mit mértek uh-n.

A leleten rajta kellene lennie az embrió méretének, hogy hány miliméter.

Lehet úgy mész 12 hetes genetikára, hogy még csak 9 hetes a baba....

nov. 26. 15:32
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vizsgálatnál nem adott, de most igen. A mostanin rajta kell, hogy legyen a CRL. Azt nézd meg, hány mm van ideírva. Tőlem ezt kérdezték, mikor a genetikaira kértem időpontot, mert ez alapján adtak.
nov. 26. 15:36
 13/36 A kérdező kommentje:

Nem, nincs rairva semmi. Leírom mi szerepel a papíron az adataim azt nem írom.

Kérem beteg szíves UH vizsgálatát grav.s12

BNO:O2690

Köszönettel Tiszakécske. Ennyi!

nov. 26. 15:37
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Ja, akkor ez csak egy beutaló a 12 hetes uh-ra. Ez nem azt jelenti, hogy most 12 hetes vagy. Leletet nem kaptál? Eeszt-d nincs?
nov. 26. 15:40
 15/36 A kérdező kommentje:
Azt kerte a nogyogyasz ma hívjam azonnal azt a számot amit ráírt. Akkor miért volt sürgős?
nov. 26. 15:43
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért, mert legalább 2-4 hét, mire van időpont. Főleg államo rendelésen. Nekem 7 hetesen mondta a dokim, hogy már másnap telefonáljak időpontért a 12 hetes vizsgálatra. Kaptam időpontot, de már válogatni nem tudtam, és ez magán intézmény.
nov. 26. 15:49
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is aznap kellett telefonálnom, egyszerűen azért mert így nagyobb eséllyel kapsz megfelelő időpontot.
nov. 26. 15:51
 18/36 A kérdező kommentje:
Én jövőhétre kaptam. Akkor ezt elrontották? 😅
nov. 26. 15:54
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez a beutaló a 12 hetes uh-ra. Azért kell ilyenkor hívni, hogy tuti legyen időpont, mert sokszor 2-3-4hét, mire államiban tudnak helyet adni.

Ha nekik telefonon azt mondtad, hogy 12 hetes vagy akkor jól adták, nem rontottak, mert 12-13hetesen ennek megkell lennie. Ilyenkor beszorítanak, de 10 hetes pár naposan nem csinálják meg. Tőlem megkérdezték amikor hívtam őket időpontért (8hetesen), hogy hány hetes vagyok. Ahoz számoltak időpontot.

nov. 26. 16:07
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Istenem 🤦

Amikor telefonáltál akkor csak megkérdezték mikor volt az utolsó menstruációd, vagy hány hetes vagy.

Szeptember 23-án volt az utolsó menstruációd és 9 hetes vagy. Ha mást mondtál a telefonba akkor te cseszted el... Komolyan, szedd össze magad, gyereked lesz...

nov. 26. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!