Segítséget kérek. Tegnap voltam nőgyógyásznál. Nézték a picit, elméletileg 9 hetes vagyok. DE a papír amit adtak arra grav.s12 van írva. Ami ugye 12. Hetes terhest jelent...ez most hogy is van?
Ha szept.23 volt az utsó mensid akkor 9 hetes 1 napos vagy.
Ha aug 22 akkor 12 hét 5 napos.
Hát basszus...mit mondtál a dokinak utolsó mensire? Mekkora a baba? Nagyon nem mindegy....azért ez nem atomfizika.... ne haragúdj, de nagy szégyen, hogy nem tudod mi mikor volt. Illetve hogy mit mértek uh-n.
A leleten rajta kellene lennie az embrió méretének, hogy hány miliméter.
Lehet úgy mész 12 hetes genetikára, hogy még csak 9 hetes a baba....
Nem, nincs rairva semmi. Leírom mi szerepel a papíron az adataim azt nem írom.
Kérem beteg szíves UH vizsgálatát grav.s12
BNO:O2690
Köszönettel Tiszakécske. Ennyi!
Ez a beutaló a 12 hetes uh-ra. Azért kell ilyenkor hívni, hogy tuti legyen időpont, mert sokszor 2-3-4hét, mire államiban tudnak helyet adni.
Ha nekik telefonon azt mondtad, hogy 12 hetes vagy akkor jól adták, nem rontottak, mert 12-13hetesen ennek megkell lennie. Ilyenkor beszorítanak, de 10 hetes pár naposan nem csinálják meg. Tőlem megkérdezték amikor hívtam őket időpontért (8hetesen), hogy hány hetes vagyok. Ahoz számoltak időpontot.
Istenem 🤦
Amikor telefonáltál akkor csak megkérdezték mikor volt az utolsó menstruációd, vagy hány hetes vagy.
Szeptember 23-án volt az utolsó menstruációd és 9 hetes vagy. Ha mást mondtál a telefonba akkor te cseszted el... Komolyan, szedd össze magad, gyereked lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!