Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezzel a betegséggel valahogy...

Ezzel a betegséggel valahogy ki lehet húzni itthon?

Figyelt kérdés

Most vagy Covidos vagy influenzás vagyok,de tegnap már így keltem.

Azóta jött ízületi fájdalom,éjszaka láz.

Este bevettem panadolt 8 körül,aztán éjjel 2 körül egy rubophent hozott a férjem. Most megint megy fel a lázam...

A gyógyszertáras azt mondta,hogy 6 óránként nyugodtan bevehetek egy rubophent amíg lazasodok.

Akkor most megint vegyek be?

Nagyon erős fájdalmaim vannak,nagyon rossz a közérzetem.

Egy nap alatt teljesen leterített.

Hány nap ilyen láz utan menjek ügyeletre vagy háziorvoshoz?

6 óránként tényleg jó ha beveszek egy rubophent?

nov. 25. 07:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%

Egy virussal ?

Ugy irod mintha valami komoly bajod lenne …

nov. 25. 10:38
 12/18 A kérdező kommentje:

Figyelek a dózisra. Legalábbis szerintem így nem gáz. Amúgy nem szedek soha semmit,de most annyira rosszul vagyok egy idő után,hogy úgy érzem muszáj.

Idáig vettem be tegnap este 8kor ,majd éjjel 2kor és ma reggel 8kor.

Terveim szerint következő alkalommal csak akkor veszek be ha megint rosszul leszek,de 2nél hamarabb nem..

nov. 25. 10:46
 13/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell ezzel menni sehová! A láz nem betegség, csillapítsd és pihenj. Én 2 közösségbe jàró gyerek mellett vártam a harmadikat, egész ősszel/télen beteg voltam szinte, lázas is. Ugyanúgy kezeltem, mint nem terhesen, panadol és Herbal Swiss.
nov. 25. 11:03
 14/18 A kérdező kommentje:

Te is bevetted akár 6 óránként?

Mindíg addigra megy vissza a lázam és nagyon rosszul vagyok tőle.

Remelem nem túl sok amit beszedek így.

Meg ezt csak addig amíg így visszakúszik...utálom gyógyszerezni magam terhesen,de most muszáj..

nov. 25. 11:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem azért vagy tőle rosszul mert éhgyomorra veszed be. A rubophent/panadolt sosem tudtam éhgyomorra bevenni mert rosszul lettem, hányingerem volt. (Egyedül az algopyrint tudom éhgyomorra de azt terhesen nem igazán ajánlják).

Úgyhogy azt javaslom, hogyha rosszul vagy tőle, akkor egyél pár falatot előtte.

nov. 25. 11:30
 16/18 anonim ***** válasza:
58%

4 orankent lehet szedni, konyorgom, ne legyel mar ilyen tutyi!

A kisgyerek is tudja, hogy laz es fajdalomcsillapitot 4 orankent lehet szedni, de a dobozra is ra van irva.

Azzal, hogy terhes vagy, nem vagy semmivel kulonlegesebb, ugyanaz vonatkozik rad mint akarki masra.

nov. 25. 11:30
 17/18 anonim ***** válasza:

És egyébként hány hetes terhes vagy? Köhögsz is? Mert a köhögés is veszélyes.

Én 28.het körül voltam nagyon beteg, nap közben hűtő fürdővel tudtam kordában tartani a lázat. Piszok szar volt, de segített. És csak éjszakara kellett gyógyszert bevennem.

nov. 26. 09:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen,ha lázas vagy nyugodtan vedd be. Lehet szedni terhesen szükség szerint, ha 6 óránként, akkor 6 óránként. Gondolj bele ennél sokkal durvább gyógyszerek mellett is egészséges babák születnek, sőt van, aki még kemoterápiát is kap terhesen. Pàr szem panadoltól semmi bajotok nem lesz.
nov. 26. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!