Bélféreg van az oviban. Itthon tartanád a nagy tesót?
Most kezdte a kiscsoportot, de már 3x itthon tartottam szülői igazolással. 1x hasmenős, lázas betegek voltak az oviban, 1x szintén a bélféreg és sok beteg gyerek (1 hónapja volt, 1 hetet hiányzott), 1x sok volt a beteg, de fontos orvosi vizsgálatra kellett őt vinnem, aminek a betegség befolyásolta volna az eredményét.
Most már nem tudom mit csináljak... Mindig lenne okom visszatartani és ez a bélférgesség ki tudja mennyi idő mire lecseng.
26 hetes kismama vagyok, így ezért tartom minden miatt itthon, csak szegény imád oviba járni... de sokat nem ment eddig.
Te kivennéd megint az oviból?
El nem tudom képzelni, hogy viheti valaki be oviba, hogy a szülő nem veszi észre 🤦
Őszintén? Én nem vinném 1 hétig biztosan, és remélem az ovit fertőtlenitik.
Úgy nem veszed észre, hogy kaki után lehúzza a wc, azóta heti 1x szólok ne huzza hagy nézzek rá.
Előző este fokhagymás cucc volt a vacsi másnap így az oviban vették észre, hogy valami mozog benne.
"1x hasmenős, lázas betegek voltak az oviban, 1x szintén a bélféreg és sok beteg gyerek"
És a kedves szülő miért viszi be a gyereket betegen az óvodába?
Majd szépen megfertőzik a többi gyereket is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!