Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39. hetesen bélféreg kezelése?

39. hetesen bélféreg kezelése?

Figyelt kérdés
Délután megyek orvoshoz, de nem hiszem hogy ír fel gyógyszert, hisz azt nem szabad szedni még szopi alatt sem. Járt már valaki így? A fokhagyma nem segít, már egy hete küzdök vele:(
2015. júl. 13. 11:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem ír fel gyógyszert. A medvehagyma és a kakukkfű tea a népi gyógymódja, de ez utóbbit asszem szintén nem lehet.

Ha cérnagiliszta a problémád, akkor a végbél környékét kellene megpróbálni fertőtleníteni valahogy, illetve a visszafertőződést megakadályozni a személyi higiénére való fokozottabb figyeléssel, a háztartás (elsősorban kilincsek, kapcsolók) fertőtlenítésével.

2015. júl. 13. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:
2015. júl. 13. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajna én is így voltam. Semmit nem írt, csak a fokhagymát mondta nekem is. Rajtam segített.
2015. júl. 13. 12:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Na sziasztok! Írt fel a doki vermoxot, azt mondta nyugodtan lehet szedni. Persze kimostam az ágyneműt és a lepedőt, fertőtlenítve meg minidg van, főleg hogy hamarosan szülök. Köszönöm a válaszokat, mindenkinek szép napot!
2015. júl. 13. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!