39. hetesen bélféreg kezelése?
Figyelt kérdés
Délután megyek orvoshoz, de nem hiszem hogy ír fel gyógyszert, hisz azt nem szabad szedni még szopi alatt sem. Járt már valaki így? A fokhagyma nem segít, már egy hete küzdök vele:(2015. júl. 13. 11:08
1/4 anonim válasza:
Biztos, hogy nem ír fel gyógyszert. A medvehagyma és a kakukkfű tea a népi gyógymódja, de ez utóbbit asszem szintén nem lehet.
Ha cérnagiliszta a problémád, akkor a végbél környékét kellene megpróbálni fertőtleníteni valahogy, illetve a visszafertőződést megakadályozni a személyi higiénére való fokozottabb figyeléssel, a háztartás (elsősorban kilincsek, kapcsolók) fertőtlenítésével.
3/4 anonim válasza:
Sajna én is így voltam. Semmit nem írt, csak a fokhagymát mondta nekem is. Rajtam segített.
4/4 A kérdező kommentje:
Na sziasztok! Írt fel a doki vermoxot, azt mondta nyugodtan lehet szedni. Persze kimostam az ágyneműt és a lepedőt, fertőtlenítve meg minidg van, főleg hogy hamarosan szülök. Köszönöm a válaszokat, mindenkinek szép napot!
2015. júl. 13. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!