Lehet kétévesemnek bélférge? Más tünet nincs, csak a kis feneke piros két hete nagyon viszket szegénykémnek.
kétlem
vagy gombás, vagy pelenkakiütéses, stb
nekünk csak oros által felírt gyógyszertári krém segített, a már véresre pirosodott popsin
és csodamód két pelenkázás között mintha kicserélték volna a bőrét, csak néztem, hogy ilyen van?.
és minden peluscserénél vízzel mosom a popsiját, nagyon ritka amikor nem, de nem hagyom a nedves törlőkendők nyomát rajta
a vízes mosás, illetve napi kétszeri kicsit áztatós tiszta (fürdőkrém mentes)vizes fürdetés is rengeteget segít!
a bélférgek látszódnak a kakiban, legalább egy biztos "integetett" volna, ha kukacos.
szerintem is inkább gomba.
nálunk 11 hónaposan volt gomba, semmi más nem oldja ezt a problémát meg, csak a spéci krém - amit orvosi rendelvényre elkészítenek a gyógyszertárban... vagy pedig bemész simán a gyógyszertárba és kikeverik (én orvosira kaptam krémet, de egy anyukaismerősöm meg simán kért. mindkét módszer működik)
nálunk a gomba úgy nézett ki, hogy piroskás volt a bőröcske (kis zacsijánál, és a farpofáknál, combocskáknál is, de a pirosságnál szembetűnőbb volt a kiütésszerű pötty - mint egy allergiás vagy bolhacsípésszerű dudorkák)
a krém kettő nap alatt elhalványította a tűneteket, összesen 5 napig kentük, azóta nem jött elő (ennek már 4 hónapja)
a sudocrem se segített, sőt a gyakori pelenkacsere, vagy popsimosás se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!