Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 4 éves fiamnak egyik nap este...

4 éves fiamnak egyik nap este 6-éjfélig úgy viszketett a végbél nyílása majd megőrült. Aztán azóta semmi. Vajon ez bélféreg lehet?

Figyelt kérdés
Voltam vele orvosnál azt mondta nem biztos hogy az, viszont a plt értéke meg volt emelkedve a két héttel ezelőtti vérképen, ez mit jelent? Ha csak egy nap viszketett neki akkor az más lehet? Kakijában semmi sincs, és azóta sem viszket. Mi lehet ez? Mitől nőhet még meg a plt érték?
2014. márc. 27. 16:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát elsőre nekem is a féreg jutott eszembe...

A másikra:

A vérlemezkék száma idült gyulladásos betegségek, egyes daganatok, vérzés, vashiány következtében emelkedhet. Az okok kivizsgálására további vizsgálatok szükségesek.

2014. márc. 27. 16:27
 2/2 A kérdező kommentje:

Előtte másfél héttel egy hétig influenzás volt, viszont amint kiírtam a kérdést már viszketett a feneke, de nem vészesen.

Ha szedi a vermoxot mikor kell látni a kakiban a férgeket?

2014. márc. 27. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!