Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek ez mi? Bélféreg?...

Szerintetek ez mi? Bélféreg? Többi lent!

Figyelt kérdés
22 hós lányom fenetek egy ideje viszket!Elég kemény a kakija és kiütéses is volt,ami már lassan elmúlt de még néha így is oda oda nyúl napközben.Volt székletvizsgálata és negatív lett!hasa nem kemény,orrát néha piszkálja,de azt szokta télen,mert száraz a levegő és száraz szutyi van benne.Láza nincs.Van vermoxunk,de fölöslegesen nem akarok neki adni!

2013. dec. 14. 10:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi ez, de a bélférget észrevették volna a székletvizsgálaton, az biztos.
2013. dec. 14. 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek, a féreg kiderült volna. Lehet kicsit gyulladt, száraz ott a bőr, kend be a végbélnyílás körül naponta többször popsikrémmel. Valami jobbal, mondjuk Sudokrémmel.
2013. dec. 14. 10:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen mi is erre gondoltunk,mert ugye a bélféreg inkább este viszket,nem pedig napközben többször,meg azt látnám a kakijában is....lehet,hogy kicsit be is van repedve,mert tényleg elég kemény a kakink.A doktornő azt mondta,amikor kérdeztem az eredményt,hogy negatív.Én kérdeztem,hogy ez 100%?Erre Ő,hát nem de abban a kakiban nem volt semmi(reggeli kaki).
2013. dec. 14. 10:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Berepedés, aranyér (ilyen piciknél is előfordul kemény kakitól) jele is lehet. Ha meg piros, akkor valami irritálja, egy darabig csak tiszta vízzel mossátok neki nagydolog után.
2013. dec. 14. 11:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!Aranyosak vagytok!Megnyugodtam! :D
2013. dec. 14. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt gyerekkoromban gilisztám,na azt,tuti észrevennéd,tök mindegy,h reggeli vagy esti kaki.Kis fehér cérnavékony valamik,sok-sok-sok-És egész nap viszket...
2013. dec. 14. 13:14
 7/7 anonim válasza:

Szerintem nem féreg, várjatok még a vermoxxal. De itt mindent elolvashatsz:

[link]

2013. dec. 15. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!