Gyakori e óvodás gyermeketeknél a bélféreg?
Évente adsz féregtelenítő tabit a gyereknek, és nem lesz ilyen gond. Megelőzésnek tökéletes. És nem kizárólag az oviból kapják el. Meg épp a te gyereked is bevihette, mondjuk játszóról. Ez nem a "mindenféle gyerek" hibája.
Nálunk most tetű van. a leggazdagabb, legpuccosabb kislány hozta be, neki volt elsőnek a csoportban.
Ezek a jószágok nem a gyerek hovatartozását nézik!!!
Ebben a városban nincs elkerített játszótér. Játszótérre nem csak óvodás gyerekek járnak és nem házi kutyák és macskák sz@rnak. Nem tudhatod, honnan szedte össze a te gyereked. Lehet éppen ő vitte be az oviba.
Szóval hidd el nem csak azok a bizonyos mindenféle gyerekek vihetnek be jószágokat az oviba. Hanem épp a tied is. Aki olyan dologhoz nyúlt bárhol bármikor ami "fertőzött" volt.
Ezt nem tudhatod. De ha évente "féregteleníted" a gyereket, nem lesz gond.
Én a kutyámat, macskámat is szoktam, de a gyerekeknek is rendszeresen iratok fel. Tudom nem itthonról fogják elkapni, de járunk sokfele, bármikor összeszedhet.
Szerintem találhatsz ezen az oldalon valamilyen válasz szerűséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!