Olvastam crohn bélbetegségtől nagyon aggódom nem-e ez a probléma áll fenn vagy az az irritatív bélszindróma? 5 éves kisfiamnál ma vettem észre, hogy enyhén nyálkás a széklete?
És miért nem mentek vele gasztroenterológushoz?
Ezeket a dolgokat ő tudja csak megállapítani.
Nem tudom mi ez a támadó hangnem?!
Én nem hiszem, hogy megbántottalak, csak mert leírtam, hogy ezt, hogy ilyen jellegű betegsége van-e a fiadnak, azt csak egy ilyen szakember tudja megállapítani és megkérdeztem, hogy miért nem viszed el oda?
És nem most gondoltam vasárnap délután, hanem úgy általában. Mert írtad, hogy 2 éve étvágytalan, sokszor mondja, hogy fáj a hasa és nem hízik. Ezért tettem fel a kérdést, hogy miért nem viszed el szakorvoshoz?
Itt senki nem orvos a gyakorin, de ha még az is lenne, vizsgálatok nélkül senki sem tudna pontos diagnózist felállítani.
Egyébként én magam IBS-es vagyok és engem is először szakorvos vizsgált ki és a vizsgálatok után mondta el, hogy ez a bajom.
Meg aztán az is felmerült bennem, hogy gyerekorvos nem foglalkozott ezekkel a dolgokkal? Mert elsősorban neki kell beutalót adni a szakorvoshoz is.
Sajnálom elnézést ha megbántottalak! Nem akartam senkit lerohanni úgy látszik belőlem így tör ki ha a gyermekemmel probléma van. Még egyszer bocsánat! Most indulunk az orvoshoz remélem az ultrahangból valami kiderül illetve a háziorvos ad beutalót hogy le tudjam adni a székletet. Köszi a válaszokat.
23 éves Anyuci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!