Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves fiam pár hete mondogatj...

3 éves fiam pár hete mondogatja, hogy " bök a kaki" és sokszor piszkálja a fenekét. Bélféreg lenne? Ha az, akkor azzal közösségbe sem szabad menni?

Figyelt kérdés
A védőnő tanácsára figyeljük, de a székletében nem látszik semmi és a végbelénél sem.Holnap beszélek az orvossal, de ha járt már hasonlóan valaki, legyen szíves írjon! Köszi!
2012. jún. 24. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Mennyire kemény a széklete?

Arra is gondolok hogy nem akar kakilni és azért mondja hogy böki a kaki, nem lehetséges?

2012. jún. 24. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kemény a kakija? Nem lehet hogy azért bök? Lányomnál nem bökött, viszont piszkálta sokat egyszer, kakijában nem lehetett látni semmit, de doki írt neki bélféreg ellen gyógyszert. Ő sem mondta 100-ra hogy az, de nem volt más ötlete, mert semmi külső jel nem volt a popsiján. De elmúlt a gyógyszer után a piszkálás, úgyhogy lehet az volt.
2012. jún. 24. 21:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Akkor is mondja, ha teljesen normális a széklete.

Ha kap rá gyógyszert, akkor itthon kell maradnia pár napot miatta, vagy mehet közösségbe?

2012. jún. 24. 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:

MÁsodik vagyok. Azt nem tudom hogy mehet e, mert a lányom még nem járt oviba mikor ez volt.

AZ viszont biztos, hogy egy gyógyszert kétfelé kellett venni, és reggel és este odaadni neki, és aztán 7-10 nap után a másikat ugyanígy. Mert a petéket nem öli meg a gyógyszer, és ha már lepetézett kell egy hét mire kifejlődnek, azért kell a másik bogyó hogy azokat is elpusztítsa.

2012. jún. 25. 10:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Én így tudom nem mehet oviba így! Dadus néni mesélte h volt egy kicsi az oviba akinek behívták a szüleit es azonnal haza kellett vinni a gyerkocot.Megfertozhet mást is plusz meg kellemetlen a kicsinek is viszket a feneke folyton nyúlkal hozzá!En nem vinnem ha ilyen baja lenne es normalis doki sem engedi!Ami meg eszembe jutott,h nekünk mikor volt ilyen gyanú,akkor azt mondta a doki,h szét kell hogy is írjam,a kaki belsejet kell megnézni így vmi hurkapalcaval v vmivel amit ki tudsz dobni szét kell nyomkodni:(Remeljuk csak ,h nm az van ,minden jót!!
2012. jún. 25. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!