17-Hetes kismama vagyok. Se a hasam se a mellem nem akar nölni:- ( ( kis fölösleg van a hasamon. Tapasztalatokat szeretnék! Miért van ez? irjatiok!
Szia,
Ha nincsenek kellemetlen tüneteid a melleidet illetően, beleférsz a régi ruháidba, akkor ne aggódj, nem sokáig, lehet olyan az alkatod, hogy egy összegben 6-8hó körül rád pakolódik minden és annyi.
Ha a pici jól van, akkor ez nem jelent semmit, ugyan úgy lesz tejed, esetleg nem, de az telt keblű társainkkal is előfordul. Nyugalom, élvezd, hogy babázol.
Tapasztalat: én 16hetesen fél méterrel előbb beérek az ajtón... Kolleginám 12hetesen adta elő ezt, egy másik pedig úgy szipogott az esküvőjén, hogy nem látszik a pocija 20hetesen...
Boldog babázást
16hetes kismama
Szia! Én is csak a 18. hét után kezdtem el nőni, ami a pocit illeti. Addig mindenki engem piszkált, hogy nem is látszik, meg nőhetne már a hasam, stb.
2 hét alatt tényleg látványosan megnőtt. De a melleim nekem sem akarnak menni semmire. Pedig alig várom, mert alapból sem túl nagyok :)))
Anyu nővéremmel csak a 6. hónap után kezdett kerekedni, velem már a 3. hónapban gömbölyödött.
17 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!