Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez beleférhet-e, vagy ez sem?...

Ez beleférhet-e, vagy ez sem? Többi lent!

Figyelt kérdés

Szexuális jellegű kérdéssel fordulok hozzátok. Tudom majd jön, hogy miért nem kérdeztem meg az orvost, de ilyen mélységben szégyelltem volna feltenni egy ilyen kérdést úgyhogy remélem lesz itt valaki, aki kiokít ezzel kapcsolatban. 8 hetes terhes vagyok, hematómám van így barnázok. Szedek rutascorbint és progeszteront erre a problémára. A doki azt mondta, hogy ugye ezek mellett nem élhetek nemi életet. Ez eddig oké, azt viszont nem mertem megkérdezni, hogy máshogy sem lehet-e csinálni. Értem ezt úgy, hogy oké, én megoldom máshogy a férjemnek, de ő csinálhat nekem bármit?? Csak a behatolás tilos, vagy ilyenkor maga az elélvezés is? Ne értsetek félre, kibírom, ha ki kell, de ha ez nem tilos, csak maga a szex, az sem lenne rossz. :)

Köszönöm, ha normálisan válaszolsz!

nov. 24. 08:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

#10! Nyugi, nekem is, 2x is, de nem lett semmi baj. Ne gyötörd magad, ezt úgy se tudod kivédeni.

nov. 24. 09:49
 12/17 anonim ***** válasza:
66%

Hmm nalam 3 het ilyen eheztetes utan almomban lett orgazmusom. Es ez kb 3-4 naponta... amig vegre nem szexelheem redesen.

Ez spec ezzel mit tud kezdeni a doki kb semmit.

Amugy visszamennek es megkerdeznem h pontosan mire gondol.

nov. 24. 09:53
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, ment a pipa mindenkinek! 😊
nov. 24. 10:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A hematóma miatt veszélyes, mert az orgazmus hatására ahogy írták összegúzódás lehet, és az ilyen kis terhességet a hirtelen meinduló vérzés el is viheti. Egy pár hétig, ha lehet nem kockáztatnék, erősödjön meg a kicsi, aztán már lehet szórakozni. A dokival is beszélj erről, de sokaknak pl görcsöt okoz egyből az orgazmus...azért alomban elélvezni nem teljesen olyan mértékű, mint valóságban eljutni odáig, mégha arra is riad az ember...nekem is volt benne részem. Azért kissé másabb a dolog.

Inkább vigyázz, mert ha baj lenne belőle azt nehezebben emésztenéd meg. Az első trimeszterben szokott a legtöbb eltiltás lenni, utána már kevésbé problémás a dolog. Azért beszélj erről a dokiddal is, hogy az orgazmus is tilos? Ez nem ciki kérdés egyáltalán.

Jó egészséget és kitartás :)

nov. 24. 11:21
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Szextilalom esetén az orgazmust tiltják, csak ezt nem szokták így kimondani.

Ha álmodban van orgazmusod, azzal nem tudsz mit kezdeni.

nov. 24. 13:53
 16/17 anonim ***** válasza:

14

Szerintem neked nem volt meg alvas kozben orgazmusod

Nekem rendszeresen van aktiv szexualis elet mellet. Sokkal erosebb mint a tuadatosan atelt. Mivel alvas kozben a tuadatod (benne minden amitol rossz lehet a szex) nem gatol igy teljesebb ah elemeny. Hosszabb erosebb melyebb.

nov. 24. 14:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Kinek mi :)
nov. 24. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!