Szexuális jellegű kérdéssel fordulok hozzátok. Tudom majd jön, hogy miért nem kérdeztem meg az orvost, de ilyen mélységben szégyelltem volna feltenni egy ilyen kérdést úgyhogy remélem lesz itt valaki, aki kiokít ezzel kapcsolatban. 8 hetes terhes vagyok, hematómám van így barnázok. Szedek rutascorbint és progeszteront erre a problémára. A doki azt mondta, hogy ugye ezek mellett nem élhetek nemi életet. Ez eddig oké, azt viszont nem mertem megkérdezni, hogy máshogy sem lehet-e csinálni. Értem ezt úgy, hogy oké, én megoldom máshogy a férjemnek, de ő csinálhat nekem bármit?? Csak a behatolás tilos, vagy ilyenkor maga az elélvezés is? Ne értsetek félre, kibírom, ha ki kell, de ha ez nem tilos, csak maga a szex, az sem lenne rossz. :)
Nem vagyok orvos, de szerintem csak a behatolás tilos
ma 08:40
2/13 anonim válasza:
Az orgazmus méhösszehúzódást okoz így egyértelműen tilos
ma 08:47
3/13 anonim válasza:
Erre én is kiváncsi lennék. 5 hetes vagyok, de ovu óta nem voltunk együtt. Nekem elég erős összehúzódások szoktak lenni orgazmusnál, ezért se merünk kockáztatni. Egy ismerősöm azt mondta hogy ők mindkét babánál megvárták a 12. hetet és utána kezdtek csak együtt lenni.
ma 08:51
4/13 anonim válasza:
"A doki azt mondta, hogy ugye ezek mellett nem élhetek nemi életet."
Ha konkrétan ezt mondta, akkor ez azt jelenti, neked minden tilos.
ma 08:55
5/13 anonim válasza:
Nem csinálhat, az orgazmus ugyanúgy tilos. A nemi élet része.
ma 09:00
6/13 anonim válasza:
3!
Ha nincs semmi egészségügyi ellenjavallat akkor miért ne lehetne? Azért nem kell ennyire parázni
ma 09:05
7/13 anonim válasza:
A behatolás nyitott méhszáj esetén nem javallott. Egyéb esetekben az orgazmus okozta összehúzódás okozhat bajt.
ma 09:15
8/13 anonim válasza:
Nekem is eltiltás volt terhesség alatt, jobb nem kockáztatni, inkább mindenfajta intim dolgot kerülni kell. Nekem így is volt "baleset", amikor éjszaka, álmomban orgazmusom volt. Mint ahogy írták, az összehúzódások veszélyesek.
ma 09:17
9/13 anonim válasza:
Ahogy írták. Orgazmus miatt SE lehet. Szóval egy darabig magaddal se szexelhetsz. Jó hír, ha a hematóma felszívódik/kiürül és egyéb probléma nem jön, lehet. (Nekem is volt hematómám, aztán mire elmúlt jött helyette más, ami miatt ugyanaz volt a utasítás, mint addig.) Nekem mondjuk utána se mondták, amikor az megoldódott, hogy lehet, de mivel amúgy se volt kivel, nem is érdekelt. Te viszont ne felejts el rákérdezni, ha elmúlt és nem mondják, mert az a tuti. Mi innen laikusként nem fogjuk tudni. Ne aggódj, hozzá vannak szokva. Nekik ez kb.olyan alap kérdés, mint hogy kérsz -e kávét.
ma 09:17
10/13 A kérdező kommentje:
#8 Az éjszaka nekem is volt egy ilyen "balesetem", ezért is tettem fel végül a kérdést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!