Miért van az hogy lassan négy hónapos terhessen még mindig nincs étvágyam?
szia! én most vagyok a 15. héten, és még mindig étvágytalan vagyok, eszek mert muszáj,de undorral, és rossz szájízzel.bár én még hányok mindig. előfordul az étvágytalanság, főleg aki sokáig hányt, és gyomorsavtúltengéssel küzd. az étvágytalanság általában a terhesség közepe táján megszűnik és ellentétes érzés lesz úrrá. azért egyél, sokszor keveset és vegyesen, hiszen a babában ennie kell, és persze neked is. tudom milyen kötelezően enni, mert én is képes lennék akár egész nap is étlen szomjan elleni, de nem szabad. így én is csipegetek amikor csak tudok.
jó babavárást!üdv 15 hetes kismami
Szia! Általában úgy a 20. hét után ugrik meg az étvágy, de akkor nagyon. Ne izgulj, lesz idő, amikor úgy kell magad megfékezned :-)
Nekem is eleinte alig volt étvágyam, most már szinte programszerűen be kell osztanom a napi étkezésemet, hogy ne szaladjon el velem a ló.
35 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!