36 hetes labornál ez mennyire probléma?
Aceton és fehérje pozitív a vizelet. Enzimes ellenanyagszűrés pozitív. 1 hét múlva kontroll.
A héten az egyik fogam begyulladt. A fájdalom miatt inkább kihúzattam, mert röntgent nem csináltak. Külsőleg ép volt a fog. A lényeg, hogy Augmentint adtak. 2 napja már szedtem a labor előtt. Ezt jeleztem ott, de azt mondták, hogy semmi olyat nem néznek, ahol ez gond lehet. A gyógyszer tájékoztatóban viszont azt olvastam, hogy a vizeletet befolyásolja. Az ellenanyagszűrés miatt kell aggódnom? 0 pozitív a vércsoportom. Harmadik terhességem, eddig nem volt ilyen gondom.
Semennyire. Az aceton éhezéskor van a vizeletben. Egy kereszt fehérje meg bármitől is lehet (hüvelyváladék pl.), ha nincs mellette más, akkor nem igényel teendőt. Ha több kereszt fehérje van benne, az többek között toxaemiában is lehet, azt érdemes kontrollálni, meg mérni a vérnyomásod.
Az ellenanyagszűrés pozitivitása meg inkább rád van hatással, ha vérre lenne szükséged, jó eséllyel csak választott vért kaphatsz, de ezt majd pontosítják a kontrollon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!