Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Férjem nem "örül" annak, hogy...

Férjem nem "örül" annak, hogy ismét kislányunk lesz. Hogyan tudnám ezt az egészet kezelni, feldolgozni magamban?

Figyelt kérdés

A héten volt a 12.hetes ultrahang, ahol 80%ban kislányt látott a doki magánban mentem elég hosszasan vizsgált. Senkinek nem mondtuk még hogy terhes vagyok, mert az elején 4 hétig beteg voltam covidos és nem tudtam lett e bármi baj a magzatnak. A nifty eredmény jövő héten lesz meg.

3. terhesség a másik két gyermekünk kislány.Nagyon másnak éreztem ezt a terhességet a többitől, rosszullét sem volt és persze picit én is elgondolkoztam azon hogy lehet most fiút várok de amikor mondta a doki nem estem letargiába. A férjemnek viszont sokkoló volt ez az infó.

Neki nem születhet fia, hogy neki ezt az élet nem adta meg stb.

Szereti a lányait de most nagyon kibukott és azóta nem igazán találom vele a közös hangot. A szüleim tudják ők örültek bármi is a neme, de a férjem szülei nem tudják és nem is akarja nekik elmondani majd látszik mit kell ezen mondani bármit is ezt felelte..

Remélem ez az egész néhány nap múlva lecseng illetve a doki is jelezte hogy a végleges nem meghatározás a 2.uh-n és a nifty eredmény követően lesz, de bármi is lesz én örülök mert a mi kis babánk, egészséges, a képeken már most nagyon cuki.

Hogyan kezeljem a férjem viselkedését?

nov. 22. 03:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
17%
50-60 éves papa lehet a férjed ilyen rossz mentalitással.
nov. 22. 22:08
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk meg a hatodik is fiú. :) Persze marha kíváncsiak lettünk volna, milyen egy lány, de ez van.
nov. 28. 21:52
 23/25 anonim ***** válasza:
Kerdezo, vegul kiderult, kislanyotok lesz vagy kisfiatok? A valasz fuggvenyeben, mi ujsag most otthon, hogy all a ferjed a dolgokhoz?
nov. 30. 15:06
 24/25 A kérdező kommentje:
Fiú lett. De pár napra ahogy a kérdést kiírtam megbeszéltük és őszintén örültünk bármilyen nemű legyen is. De ha így alakult ennek nagyon örülünk.
nov. 30. 21:51
 25/25 anonim ***** válasza:

Gratulálok kérdező!!!

Először is annak, hogy a kislánynak is örült volna, de annak is, hogy miután belenyugodott pedig "megkapta" amire vágyott.

nov. 30. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!