Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S. Most mi lesz? A...

S. O. S. Most mi lesz? A férjemet most vittem be sárgasággal az ügyeletre!

Figyelt kérdés

Nem is ismerem igazán a betegséget. Mi lesz a babámmal? 4 hetes vagyok...

Egyáltalán hogy terjed ez a betegség... mert tegnapelőtt együtt voltunk...

És van egy 4 éves kisfiam is...

2010. nov. 5. 19:15
1 2 3 4 5 6
 21/54 Vilcsianyuja ***** válasza:
most, hogy a lányomat harmadjára sikerült leválasztanom a billentyűzetről... szóval anyukámnak volt gyerekkoromban Hepatitis B-je, akkor én azonnal kaptam védőoltást, innen gondoltam, hátha az A-ra is működik. Remélem, nem lesz semmi baj!
2010. nov. 8. 10:01
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel a László kórházat (Budapest), hiszen ők ezzel foglalkoznak. Ha ők nem tudnak segíteni, akkor senki.
2010. nov. 8. 10:30
 23/54 anonim ***** válasza:
Van már valami hír? Izgulok értetek, írj, ha megtudtál valamit!!!!
2010. nov. 8. 13:15
 24/54 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok, hogy aggódtok! Olyan jó, hogy nem érzem magam egyedül a gonddal! (A rokonoknak még nem mondtuk meg a babát)

A férjem megkérdezte a főorvost, aki azt mondja, hogy el kell vetetni a babát...DE nem tudja, hogy milyen fejlődési rendellenességeket okozhat.

A házipatika.com-on megkérdeztem egy nőgyógyászt, humángenetikust. Ő azt írja, hogy nincs miért aggódni, sőt, az én szervezetemben termelődött ellenanyagok védeni fogják a babát még szoptatás idő alatt is.

Még kérdeztem egy másik genetikust is az informed.hu oldaláról, egy infektológust a házipatika.com-ról. Ők még nem válaszoltak.

Remélem, hogy a humángenetikus, aki mellesleg nőgyógyász is, nem csak az én megnyugtatásomra írt...Nagyon jól esett a sorait olvasni.

Ha írnak a többiek is, akkor megírom...

Azért szorítsatok.

Amúgy is még 7 nap, míg lejön az eredmény, hogy tényleg hepatitis A. A többi még veszélyesebbnek tűnik.

2010. nov. 8. 13:24
 25/54 anonim ***** válasza:
melyik kórházban van?
2010. nov. 8. 13:54
 26/54 anonim ***** válasza:

Te is elmentél már vérvételre? menjél

vannak magánlaborok, ahol hamar megmondják az eredményt

pld istenhegyin

2010. nov. 8. 13:55
 27/54 anonim ***** válasza:
Abban meg tudlak erősíteni, hogy amíg a kicsi a pocakodban van, addig védelmet kap tőled, az általad előállított ellenanyagból, azonban abban már nem vagyok biztos, hogy genetikailag lehet-e bármi probléma szülés után.:((( Drukkolok nektek, hogy ne legyen baj, írj, ha lesz bármi változás!!!
2010. nov. 8. 14:43
 28/54 anonim ***** válasza:

Genetikai probléma szülés után?

ha lenne valami gond, akkor lehet, hogy jobban lenne ennek infója, nem?

az, aki abortuszra küldött, nem mondta, hogy miért?

2010. nov. 8. 15:36
 29/54 anonim ***** válasza:
Elvetetni??? En ugy tudom, hogy ha az anya fertozott hepatitis virussal akkor azt szuleskor adja at a babanak. En inkabb a B tipusrol tudok de az sulyosabb mint az A, ha jol tudom. Szoval szulesnel amikor a baba a szulo csatornan/huvelyben erintkezik az anya verevel akkor megfertozodHET es ilyenkor kap egy szurit/oltast az ujszulott. Ezert nezik a kismamakat, hogy nem-e fertozodtek hepatitis virussal meg a terhesseg elejen a vervetelkor mert ha virus hordozok akkor szules utan a baba kap vakcinat. Szoval nem ertem akkor miert kene elvetetni. :O Na persze nem vagyok orvos de en igy tudom. Felre informalni nem akarlak semmikeppen igy mindenkepp kerdezd ki akkar tobb orvos velemenyet is.
2010. nov. 8. 23:47
 30/54 A kérdező kommentje:

Hát ez az!

A doki sem tudta megmondani, hogy miért kellene elvetetni. Szerintem inkább biztonságból, hogy nehogy valami baja legyen - javasolja az abortuszt. De biztonságból akkor nem is szülnék gyereket, mert annyi minden van manapság, hogy ritka anya, aki legalább egy megfázást nem kap el terhesen...

Én is gondoltam rá, hogy csináltassak vérvizsgálatot. De az az, hogy az csak a szervezetemben a HAV (hepatitis A) vírusra adott antitesteket mutatja ki. Magyarul - a vérvizsgálat csak akkor jó, ha már tünetek is vannak - és azok még nincsenek...

Az utolsó válaszolónak köszi. Úgy látom, hogy te azért valamicskét tudsz erről...

Most tényleg csak az a kérdés maradt, hogy okoz e mutációt a vírus... Ezt sajnos még nem tudom bizonyosan.

2010. nov. 9. 07:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!