Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S. Most mi lesz? A...

S. O. S. Most mi lesz? A férjemet most vittem be sárgasággal az ügyeletre!

Figyelt kérdés

Nem is ismerem igazán a betegséget. Mi lesz a babámmal? 4 hetes vagyok...

Egyáltalán hogy terjed ez a betegség... mert tegnapelőtt együtt voltunk...

És van egy 4 éves kisfiam is...

2010. nov. 5. 19:15
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
A kórházban ezt sürgősen meg kéne kérdezned a férjed orvosától. Ha ő nem válaszol, akkor a nőgyógyászodtól. De pl. a neten is lehet kérdezni nőgyógyászoktól, pl. a fokuszbanano.hu-n. Mindenképpen írd meg mit mondtak! Jobbulást a férjednek és sok sikert Neked!
2010. nov. 6. 17:05
 12/54 A kérdező kommentje:

Köszi a biztatást!

A kórházban nem mondanak semmit. A neten próbálkoztam, az orvostudakozo.hu-n

Ugyanezt a kérdést tettem fel, mint itt. A válasz "Remélem semmi", mármint a doki reméli semmi nem lesz...

Szóval még mindig nem vagyok okosabb...Sajnos

A legszörnyűbb az, hogy mindenki kerüli a témát, a dokik azt javasolják, hogy ne gondolkozzak előre. Nagyon rosszat sejtek.

2010. nov. 6. 18:00
 13/54 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg a fokuszbanano.hu-t is, van ott 5 doki, mindegyiket is megkérdezheted akár, 1-2 napon belül szoktak válaszolni. De azt írd bele a kérdésbe mindenképp, hogy hepatitis A fertőzött a férjed.
2010. nov. 6. 18:15
 14/54 A kérdező kommentje:
ok megpróbálom...
2010. nov. 6. 20:38
 15/54 A kérdező kommentje:

Kiemeltem a kérdést, abban a reményben, hogy valaki tud mondani valami közelebbit...

Az orvosok a neten egyelőre nem válaszoltak.

2010. nov. 8. 06:44
 16/54 anonim ***** válasza:
Szia! MIndenképpen felhívnám a nőgyógyászomat és a gyermekorvost is. Ők biztosan tudnak segíteni, és nem fognak napokat-heteket váratni, hogy választ kapj a kérdéseidre! Minden jót és jó egészséget Nektek!!!
2010. nov. 8. 08:31
 17/54 Vilcsianyuja ***** válasza:

Nekem elsőként az ugrott be, hogy nem lehet-e gyorsan védőoltást kapnod. Ezen az oldalon azt írják, terhes nő is megkaphatja, ha fokozott fertőzésveszélynek van kitéve. Márpedig te beleesel ebbe a kategóriába.

[link]

Egyébként lehet, hogy az ÁNTSZ-nél kellene érdeklődnöd, ők talán jobban képben vannak ezügyben...

2010. nov. 8. 09:17
 18/54 A kérdező kommentje:

Sem a nődoki, sem a gyerekorvos nem tudja, hogy mi lehet ebből. Szerintük nagyon kevés az a nő, aki terhesen egy ilyen helyzettel szembesül, sőt erre vonatkozóan szerintük nincsenek is statisztikák.

Én is olvastam a neten a védőoltásról. Csak az a baj, hogy a betegség fertőz a lappangási idő alatt is. Tehát, ha elkaptam, már rég bennem van a vírus. A lappangási idő pedig 28-30 nap. Addig én megőrülök.

Az oltás pedig ilyenkor már nem segít...

Az is megrémít, hogy az ÁNTSZ-től ki fog küldeni valakit fertőtleníteni a lakást...Ez nagyon komolyan hangzik.

2010. nov. 8. 09:29
 19/54 Vilcsianyuja ***** válasza:
Sajnálom :( az
2010. nov. 8. 09:57
 20/54 Vilcsianyuja ***** válasza:
bocs, a lányom
2010. nov. 8. 09:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!