Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor érezted a babád mozgását?

Mikor érezted a babád mozgását?

Figyelt kérdés

3. Terhesség (2. Az vetélés volt)

10. Hétben vagyok..

Első gyerekemet kb olyan 25 hét körül éreztem mozogni elsőnek..

Sokan mondják hogy a második hamarabb érezhető..

Alig várom hogy őt is érezzem 🌈❤️‍🩹.

Ki mikor érezte a 2. Baba mozgását?

A test alkatom: telt, van rajtam pár kg felesleg 🙂

Köszönöm szépen 🫶🏼

nov. 15. 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Az elsőt 17 hetesen éreztem, a másodikat 14-15 hetesen. Függ attól is, hogy hol helyezkedik el a méhlepény, milyen vastag a hasfal, stb.
nov. 15. 09:35
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
13-14. héttől már éreztem. Azt hittem bélmozgás, de mondta a védőnő hogy az már a babó lesz inkább mert mindig este, mikor lefeküdtem, akkor éreztem. Első terhességem egyébként.
nov. 15. 09:36
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

2. Terhességem és 14 hetes vagyok. Hátsó fali méhlepényem van most és kb 1 hete érzem nagyjából naponta egyszer,de volt nap amikor nem éreztem. Kicsit más mint a bélmozgás számomra teljesen egyértelmű volt. 😊

A kislányomat később éreztem, olyan 16-17.hét körül,nála mellső fali volt a méhlepény.

nov. 15. 09:40
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Első babát 13.hetesen éreztem, de csak 17 hetesen jöttem rá, hogy ő az. Onnantól rendszeresen minden nap ficergett.

Másodikkal most vagyok 20 hetes, 13 hetesen már éreztem, néha, de nagyon tompán. 14.héten cukorterhelésen mint a búgócsiga úgy felpörgött. Utána viszont ritkán éreztem, volt, hogy csak 3-4 naponta, de nagyon kellett figyelni. Kb 19.héttől érzem minden nap, de csak nagyon enyhén. Mellső fali alepény, tompít mindent. Még kell pár hét mire igazán érezni fogom, de már alakul.

nov. 15. 09:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mellső fali lepényem volt. 20. Hétig semmit nem éreztem, akkor rúgott egy nagyot. Nálunk kimaradt a "pillangó repked" érzés.
nov. 15. 10:08
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
Mindkét gyerekemet a 18. héten.
nov. 15. 10:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Elsőt 22 hetesen, másodikat 18.
nov. 15. 12:09
 8/8 anonim ***** válasza:
76%

Második terhességem 14. Héttől érzem esténként de csak ha nagyon oda figyelek. Kis buborekszerű érzés vagy mintha simogatna belülről érdekes de ez már biztosan ő csak még nagyon pici illetve van rajtam felesleg is 83 kg vagyok a 166 cm hez.😵‍💫😄

Hátsó fali a méhlepény.

nov. 15. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!