Mennyi volt a leghosszabb idő amíg nem érezted a babád mozgásást?
Én a 16. héttől kezdtem el érezni a babóm mocorgását. És egészen a 22. hétig volt az, hogy nem minden nap éreztem. 23-24 héten volt olyan egyszer, hogy fél napig nem éreztem. Nagyon megijedtem, mert ha nem mozgott egy pár órát, mindig fel tudtam kelteni. Akkor az egyszer nem sikerült...késő délután bejelentkezett és majdnem elsírtam magam örömömbe. Megbeszéltem vele, hogy többet ilyet ne csináljon mert a frászt hozta rám:) Szerintem megértette, mert azóta is, ha gyengéden megsimizem a pocim, mindig jelez 1 percen belül:)
Kérdező: Miért kérdezed?:)
előző vagyok
lefelejtettem: 35hkm:)
Nekem nem volt egy egész nap!
Hála Istennek működött a megérzésem, felhívtam a dokim, aki berendelt. Sürgősségi császárom lett, így megmentetették a babám életét!:)
Csak azért kérdezem, mert ma nem igazán mozgott, nagyon lent, úgy érzem mintha gyengén megrugná a húgyhólyagomat, de sokkal gyengébben mint szokott. Tegnap nagyon aktív volt egész nap. Ma meg szinte semmi! Lehetséges, hogy ma csak lustább, vagy aggódnom kellene?
28hkm
Ilyen nincs szerintem,bár egy napot szoktak mondani az orvosok!
De nálunk még nem telt el ez az egy nap. Ha azt kivárom, tehát délután megyek csak be, akkor már baj lett volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!