Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28. -hetes kismamik hogy...

28. -hetes kismamik hogy vagytok? Hogy birjatok meg? Az utolso harmad a leghosszabb?

Figyelt kérdés
Nekem igen!!
2010. aug. 1. 08:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én holnap töltöm a 28.hetet. Igazad van...biztos az utolsó hetek lesznek a leghosszabbak. És a legnehezebbek is...Nem panaszkodom, jól vagyok, de a tipikus tüneteim már jelentkeznek: derékfájás, lábdagadás, néha a pici úgy mozdul, hogy majd kiesik a szemem a fájdalomtól. De a legrosszabb hogy már azt sem tudom hogy feküdjek, sehogy sem jó. Mindezek ellenére nagyon élvezem a terhességem, imádom amikor mocorog :-)

Te hogy vagy?

2010. aug. 1. 10:51
 2/3 anonim ***** válasza:

én is így vagyok....fáj a hátam, sehogy sem jó aludni, tegnap óta nekem is olyanokat rug, hogy csak lesek...de ugyanakkor nagyon élvezem mikor mozog, nagyon szeretem:)

ja és nem tudok kakilni...jaj bocsi hogy ezt így írom, de nem volt baj ezzel, de most brutál vasat kell szednem és e miatt nehezebben megy....de ma valahogy különöse rossz, már fáj tőle a hasam...nem nagyon, csak érzem hogy jó lenne megkönnyebbülni....de írtóra szeretem a kisfiunkat, úgy vagyok vele, hogy mind1, csak neki jó legyen:)

2010. aug. 1. 11:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Ma léptem a 29. hétbe. Reggel még tele vagyok energiával, délutánra pedig már csak feküdni van kedvem. A hátfájás, és a derékfájás minden esti program.. Az éjszakai meg a pisilés :-)
2010. aug. 1. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!