Mellső fali lepénnyel mikor érezted a 2. babád
mozgását?
Figyelt kérdés
1. babónál hátsó falon tapadt a méhlepény, akkor úgy a 18. hét körül éreztem valamit először. Állítólag mellső fali lepénynél később lehet érezni a mozgást, ez így van?
Én egyre korábban éreztem őket. A harmadikat a 11 héten.
2012. febr. 20. 13:43
5/11 anonim válasza:
Első babánál mellső fali lepénnyel tutira 16. héten, de már előtte is volt mocorgás.
2012. febr. 20. 14:07
6/11 A kérdező kommentje:
Hú, köszi a válaszokat, akkor van remény, hogy picit előbb megérzem, mint az első babát! De jó lenne!:) Most 13 hetes vagyok.
2012. febr. 20. 14:13
7/11 anonim válasza:
első vok.kedves 2. mit cáfolhatsz? azt , hogy én mikor éreztem? Azt ne cáfold már, szerintem azt én tudom h én mikor éreztem és nem állítottam h más nem érezheti hamarabb!
2012. febr. 20. 22:32
8/11 anonim válasza:
Hát szerintem félre értetted Utolsó!
Második erre reagált:
"Állítólag mellső fali lepénynél később lehet érezni a mozgást, ez így van?"
Legalábbis én így értelmeztem válaszét, nem a Tiedre reagált...
2012. febr. 20. 23:04
9/11 anonim válasza:
kedves első!!!
hát rendesen félre értetted!!!ahogy az utolsó is írta azt cáfoltam hogy a mellső falinál később lehet érezni!!!
tehát máskor inkább olvasd el kétszer is mielőtt vádaskodnál!vagy ha nem vagy biztos benne akkor előbb kérdezz!!
az utolsónak pedig köszönöm hogy jól értelmezte !!! :)
2012. febr. 21. 08:12
10/11 anonim válasza:
Ok.de elegge felreertheto volt,fogalmazz maaaskor pontosabban,mivel a szovegertesi kepessegemmel nincs baj.udv.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!