Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki egészen korán érezte a...

Aki egészen korán érezte a babája mozgását, az mikor is volt pontosan? 1. vagy 2. baba? Hátsó vagy mellső fali lepénnyel?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 09:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Én a 13. héten éreztem először, mellső fali lepénnyel (utólag kiderült, hogy mellső és hátsó fali lepényem van) és az első babám :)
2011. máj. 8. 09:31
 2/9 kisnita ***** válasza:

Konkrétan 16 hét pár naposan éreztem azt, hogy rúg. Előtte már kisebb "kaparászásokat" éreztem, de azt hittem a bélmozgás mert eléggé fel voltam puffadva a terhesség elején. Már 12-13. héten pocakom volt a puffadás miatt.

Szóval már hetekkel előtte is éreztem valamit, de csak a 17. héten tudtam biztosra eldönteni, hogy ez most a baba vagy a bélmozgás. Mellső falon tapadt a lepényem.

Egyik barátnőm most terhes és ő már 12 hét pár naposan is érezte, hogy mocorog a babája :) Nem tudom neki hol tapad a lepénye mert ezt még nem kérdeztem, de gondolom mellső falon mert az a gyakoribb.

2011. máj. 8. 09:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

14 hetesen éreztem először mocorogni a pocimban!Mellső fali lepénnyel, bár a 32 héten azt mondták hátsó fali..?!

DE az első igazi "rúgást" azt 16 hetesen éreztem amiről már tudtam, hogy egy lábikó volt! :)

Mondjuknagy is volt a lányom!Azt mondta a doki azért éreztem ilyen hamar

2011. máj. 8. 09:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Elsőt csak 19-20 hetesen, a másodikat a 14. hét tájékán, most a harmadikat betöltött 11 hetesen, de természetesen ez bizonytalan, rebbenés-belső érintés még, nem konkrét rúgások.
2011. máj. 8. 09:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem első baba, hátsó fali lepény, és 13 hetesen éreztem egy kicsi rebbenést, aztán konkrétan az első "nagyobb" mocit 15 hetesen. Azóta is minden nap nagyon aktív a kisfiam!!:):)

26hkm

2011. máj. 8. 10:52
 6/9 anonim ***** válasza:

1.baba első fali lepény 14 .héten éreztem először mozgást.

2. baba a lepény helyét nem tudom de már 10 hetesen éreztem.

2011. máj. 8. 13:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Első babát 16hetesen éreztem először,hátsó falon tapadt a lepény!

Most 12hetesen éreztem először kis rebbenést,elől tapad a lepény!

2011. máj. 8. 16:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Az első baba hátsó falon tapadt, 17.héten éreztem. A második mellsőn, őt 12+-13.héten éreztem.
2011. máj. 8. 16:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindkettőt a 15. héten éreztem biztosan, előtte bizonytalanul valamit. Az első baba hátsó fali, a második mellső fali lepénnyel.
2011. máj. 9. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!