Aki egészen korán érezte a babája mozgását, az mikor is volt pontosan? 1. vagy 2. baba? Hátsó vagy mellső fali lepénnyel?
Konkrétan 16 hét pár naposan éreztem azt, hogy rúg. Előtte már kisebb "kaparászásokat" éreztem, de azt hittem a bélmozgás mert eléggé fel voltam puffadva a terhesség elején. Már 12-13. héten pocakom volt a puffadás miatt.
Szóval már hetekkel előtte is éreztem valamit, de csak a 17. héten tudtam biztosra eldönteni, hogy ez most a baba vagy a bélmozgás. Mellső falon tapadt a lepényem.
Egyik barátnőm most terhes és ő már 12 hét pár naposan is érezte, hogy mocorog a babája :) Nem tudom neki hol tapad a lepénye mert ezt még nem kérdeztem, de gondolom mellső falon mert az a gyakoribb.
Szia!
14 hetesen éreztem először mocorogni a pocimban!Mellső fali lepénnyel, bár a 32 héten azt mondták hátsó fali..?!
DE az első igazi "rúgást" azt 16 hetesen éreztem amiről már tudtam, hogy egy lábikó volt! :)
Mondjuknagy is volt a lányom!Azt mondta a doki azért éreztem ilyen hamar
Nekem első baba, hátsó fali lepény, és 13 hetesen éreztem egy kicsi rebbenést, aztán konkrétan az első "nagyobb" mocit 15 hetesen. Azóta is minden nap nagyon aktív a kisfiam!!:):)
26hkm
1.baba első fali lepény 14 .héten éreztem először mozgást.
2. baba a lepény helyét nem tudom de már 10 hetesen éreztem.
Első babát 16hetesen éreztem először,hátsó falon tapadt a lepény!
Most 12hetesen éreztem először kis rebbenést,elől tapad a lepény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!