Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37-8+ hetes terhesen miket...

37-8+ hetes terhesen miket csináltatok, mennyit tudtatok pihenni?

Figyelt kérdés
Mennyi házimunkát, főzés, takarítást csináltatok? Muszájból vagy szabadakaratból? Mennyit pihentetek? Mi esett volna jól és helyette mit kellett csinálni?
ma 07:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Első terhességem alatt csak módjával tettem-vettem, ha jól esett akkor döglöttem egész nap, olvastam, filmeztem.

Most a második terhességem alatt nincs ilyen luxus :D A 22 hónapos kisfiammal az ölemben táncolunk, van, hogy fáradt és cipelteti magát a nagyedikre, kergetőzünk, itthon azért van mit pakolni utána, pedig nem rámol mindenhol.

Miatta gyakrabban készítek főtt ételt, mert nem akarom, hogy azt lássa, hogy csipszet vagy mekit zabálok.

Tudok mellette pihenni is, de közel sem azt a tunyulós, lustálkodós, folyós pihenést nyomom.

ma 08:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Én addigra megszültem (37+1) 😀

De előtte sokat jöttem-mentem, épp felújítottam, járkáltam ellenőrizni, meg kisebb dolgokat vittem a mestereknek, amikért gyalog is el tudtam menni megvenni, mert nem vezetek.

Jól esett a séta, de többször leültem pihenni, ha mondjuk húzódott a hasam alja.

Kicsit tartok tőle, hogy a megerőltetéstől repedt meg idő előtt a burok, így ha visszamehetnék az időben, akkor valószínűleg óvatosabb lennék, többet pihennék.

ma 08:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Ekkor már nagyon benne voltunk a nyárba, én sorozatot néztem sokat, tehát inkább pihentem, de végül már búzort is tologattam óvatosan xD át kellett rendezni a szobát, persze egyedül akartam megoldani. Alapvetően tele voltam energiával. Most a második babát várom 20 hetes vagyok és energia sehol...dolgozok, gyereket hozom viszem iskolából az ő dolgaival foglalkozom, főzni férjem főz, én csak ritkán. Mosni mosok és pihenek.
ma 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!