Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sétálás közben hasfájás 22...

Sétálás közben hasfájás 22 hetesen?

Figyelt kérdés
22 hetes terhes vagyok. Mostanában, ha sétálok kb 2 percig, elkezd fájni a hasam egy pontban. Nem minden nap van így, de ma pl igen. kicsit szúró szerű érzéshez tudnám hasonlítani, de ha megpihenek, elmúlik. A dokim azt mondta, hogy lehet nyomja a baba keze, vagy lába ott a hasamat. Valaki tapasztalt màr ilyet?
tegnap 08:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Jelen.

Nekem egyébként elég nagy hasam volt (a hasizmom is korán szétnyílt), lehet ez volt az oka, de sokszor meg kellett pihennem, ha sétáltam. Mondjuk sokat is mentem, mert nem vezetek, munkába is jártam, a felújítást is intézni kellett stb., de nekem azt mondták, hogy csak a szalagok nyúlnak.

tegnap 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!