Szinte állandó hasfájás terhesség alatt, mitől lehet?
Már teljesen elvagyok keseredve. :( mindig félek hogy valami ni cs rendben. Az elején is sokat fájdogált a hasam, most 29 hét 5 napos kismama vagyok, és szinte állandóan fáj... nem tudom eldönteni a fájdalom jellegét sem hogy milyen, rendszertelen, inkább nyomó, néha görcsös fájdalom. 2x voltam már NST-n is ezek miatt a fájdalmak miatt, főleg hogy én ilyenkor azt érzem, hogy a hasam is bekeményedik. Mind a 2x aztmondták, hogy az nem mutat fájásokat, szóval már nem tudom hogy mi lehet. Senki nem mondd semmit, csak hogy szedjem a magnéziumot tovább...😞 elvileg a méhszáj zárt, bár 2 orvos szerint 2 érték. Az egyik szerint 3110, a másik megcáfolta hogy ez teljesen zárt és 3000 az érték. Rettegek hogy valami baj van, csak nem veszik észre, és ne adj isten koraszülött lesz a kisbabám. 😔 vagy lehet én gondolom túl a dolgokat. Valakinek volt hasonló? 😟 már azon is elgobdolkodtam nem e a beleim fájnak, mert bár minden nap van székletem, nem akkora.adag mint terhesség előtt ( bocsánat hogy ezt így leírtam)
Vérképem 100% tökéletes, se egy plusz se egy minusz benne. Vizeletem negatív mindenre. Baktériumra gombára vírusra is. 🤷♀️
#paramami 😞
Szerintem lazulás le!ha kora baba lenne se tudnál.mit tenni.
29. Héttel.már nagyon szuper jó esélyei vannak
Nekem tényleg voltak keményedések,vérzések. De valahol a 30. Hét után elengedtem mindent és lesz ami lesz. Sokkal nyugodtabb voltam és tudtam hogy már ha ki is jön nem lesz baj.
37. Hétig dolgoztam, rohantam a nagy fiammal mindenhova is.
37+1 megszúletett a kislányom
Ahogy telik az idő, egyre kevésbé baj, ha koraszülött lesz. :) Inkább erre gondolj, ne parázz, meg pánikolj. Egyébként teljesen normális, mindkét terhességemnél sokat fájt a hasam. Most pl. ha kicsit többet sétálok, elfáradok, azonnal szúrni kezd, mintha a kislányom ezerrel kifeszítené magát a pocakomban. Kis pihenés, fekvés, sok magnézium segít.
Eleinte "mindjárt megjön" érzésem volt, aztán a szalagok nyúltak, mostmár 32 hetesen tud olyanokat mocorogni is, hogy csillagokat látok. :) Kidugja a lábát az oldalomon, befeszíti a kezét, fejét, nem tudom mit a medencémbe, stb.
Ha nem mutat fájásokat az NST, zárt a méhszáj, akkor ne aggódj! Pihenj többet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!