Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikres mamák, ti is megijedtete...

Ikres mamák, ti is megijedtetek, amikor megtudtátok?

Figyelt kérdés
...mert én nagyon! Nagyon félek, hogy koraszülöttek lesznek, hogy fogom kihordani, stb. Bármennyire szerettünk volna már babát, most mégis úgy érzem, semmi sem úgy lesz, ahogy elképzeltem. Ráadásul nem vagyok már fiatal, 37 éves. Ikres kismamák, anyukák, ti hogy vagytok/voltatok ezzel?
2010. nov. 5. 14:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Halihó.Minden okés lesz ha nagyon sokat pihensz.Én 28 éves vagyok és az ikreim lesznek az első babáim,tehát tapasztalatlan vagyok minden téren,de az ösztön majd vezet:-)

Amúgy nem ijedtem meg mikor megtudtam,inkább kihívásnak fogom fel mint nagyobb bajnak,én a 19. hét óta pihenek de szó szerint semmi más:-)

Mondjuk van köztünk 9 év de ha odafigyelsz nem lesz gond.7.-én leszünk 33 hetesek de tegnap voltam dokinál és a drágáim 1 héttel nagyobbak a számítottnál,majd 2 hét múlva megyek vissza a dokihoz méhszájvizsgálatra és azt mondta utánna mindenféleképpen be a kórházba,és én most így vagyok nyugodt hisz kit érdekel ha mg pát hetet kórházban kell lennünk a lényeg hogy jó helyen legyünk:-)Minden jót nektek és semmi de semmi negatívumot ne olvassál és ne vonz be mert minden agyban dől el..Ezt azért ne felejtsd el:-)

Amúgy spontán fogantak ez nem jelent semmit csak kiváncsiskodom,és hanyadik hétben jársz.Én 12 uh-án tudtam meg hogy ketten lesznek.és te??

2010. nov. 5. 16:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! 10 hetesek vagyunk, és a 8.-on derült ki. Gratulálok, nagyon jó, hogy a babák rendben vannak, nemsokára megszületnek, és nem is lesznek korababák. Remélem, én is ilyen szerencsés leszek. Megkérdezhetem, hogy nagyon nagy a pocakod? Látják rajtad, hogy "ikres" vagy?
2010. nov. 5. 16:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia! Mi mikor megtudtuk a 9.heten sokkot kaptunk, de kb. fel oraig tartott, utana hatalmas volt az orom. :) En nagyon boldog vagyok, hogy ikreim lesznek, szerencsesnek erzem magam. :) Termeszetesen en is nagyon felek, nehogy tul koran induljon a szules. De ez normalis, es egy babanal is aggodnal mindenen. Nekem csaszar lesz, ha betoltottem a 36. hetet, remelem addig semmi gond nem lesz.

En legjobban azon aggodom, hogy nulla tapasztalattal, hogy fogok ellatni ket babat, mikor egyet sem lenne konnyu, de bizom benne, hogy hamar belejovok.

Kellemes babavarast, es ne aggodj sokat mert megerzik a babok!

2010. nov. 5. 16:32
 4/9 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy lesznek itt ikresek :)

Gartulálok neked is. Azt hiszem, a "sokk" nálunk nem csak félórás... de megpróbálok pozitívan gondolkodni. Köszi!

2010. nov. 5. 17:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Halihó.

Nos...látszik hogy nagyon-nagy a pocak de aki idegen inkább azt hiszi hogy sokkal több hetes vagyok mint ami a valóság.Nagyon ügyes babák,hagynak aludni,egy rosszullétem nem volt semmi hányinger,mintha már most vigyáznának rám,szerintem ha megszületnek is ennyire kímélni fognak:-)Nagyon sokat beszélek hozzájuk,na de annak nincs párja ha apa beszél velük,neki akkorákat rúgnak hogy csak na...:-)Tudni kell és hinni és semmi gond nem lesz:-))

Küldök egy képet,hogy lásd mire számíthatsz:-)))

22.hét

[link]

32.hét

[link]

2010. nov. 5. 17:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem tűnik vészesen nagynak a pocakod. Picit nagyobb, főleg a 22. héten, de nem óriási. Köszi a képeket és a biztató szavakat, és sok szerencsét még egyszer!
2010. nov. 5. 17:35
 7/9 anonim ***** válasza:

34 éves vagyok és van már egy 6 éves kislányom. Már évek óta ért bennünk a gondolat, hogy kellene egy kistestvér. Aztán bumm: annyira túlteljesítettük a tervet, hogy ha minden jól megy májusban ketten fognak megszületni. Mi is nagyon megijedtünk, a korom miatt is, meg mert a lányommal annak idején nem volt könnyű az elején. (persze kinek az?)És az első pillanatban én is majdnem lefordultam a vizsgáló ágyról. :-)

Viszont a pozitív oldala, hogy szép nagy család leszünk, egyszerre nőnek fel a gyerkőcök és két kistesót kap a kiscsaj. Most 11 hetesek és nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz. Én is próbálok pozitívan hozzáállni ehhez a nem mindennapi helyzethez. :-)

2010. nov. 5. 17:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Látom, nem csak én döbbentem le, amikor megtudtam. Erre én is gondoltam, hogy "több légy egy csapásra",csak a koraszülés statisztikák ijesztettek meg egy kicsit. De reméljük a legjobbakat. Gratula nektek is!
2010. nov. 5. 17:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem kaptam sokkot, nagyon örültem neki, szerettem volna ikreket. Nekem nem első babák, igy azért sokkal könnyebb volt a feladat, nem első terhesség, nem első szülés. Elsőre asszem öngyilkos lettem volna...
2010. nov. 5. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!