Előző terhességemnél nem volt ilyen, és nagyon rosszul érint, tekintve, hogy a nagyobbik gyerekem is ott van. Már a második trimeszterben vagyok, de napi 10-12 óra alvás mellett is úgy érzem magam, mint aki egy percet sem aludt. A terhesség előtt 5-6 óra alvással is simán bírtam huzamos ideig.
nov. 10. 16:10
1/9 A kérdező kommentje:
A kérdés arra irányult, hogy kinek mikor lett jobb, csak nem engedte kiírni így a gyakori :)
nov. 10. 16:11
2/9 anonim válasza:
Kb 17.héttől, most is van, hogy fáradt vagyok, de azért sokkal jobb. Nekem is második terhesség. Kitartás :)
19hkm
nov. 10. 16:46
3/9 anonim válasza:
Hát, nem akarlak elkeseríteni, de nekem ez az egy tünetem volt, ez viszont a végéig kitartott. Pontosabban azóta is😂Annyi, hogy a végén már olyan sz@rul aludtam éjszaka, hogy legalább tudtam, nappal miért vagyok álmos😁
nov. 10. 17:11
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, egyébként rettentően éberen alszom, és nagyon élénk álmaim vannak, szerintem gyerekkorom óta nem volt ilyen. Sokszor sajnos rosszat is álmodom, volt, hogy sírva keltem. Köszi lányok, igyekszem annak is örülni, hogy a hányás már elmúlt :D
nov. 10. 17:32
5/9 anonim válasza:
Ez olyan fura. Mindenkitől hallottam, hogy terhesen milyen durva álmok vannak. Én nem terhesen nagyon bizarr dolgokat álmodtam. Szerintem 1 hét alatt egy életre elég munkát biztosítottam volna velük egy pszichológusnak.😂Erre terhesen semmi. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor álmodtam, és akkor is ilyen tök átlagos dolgokat. Szerintem én fordítva működöm.
Jó babavárást neked! Kicsit irigykedem😁
nov. 10. 17:55
6/9 anonim válasza:
Ezt sosem hittem volna, de nekem a 3. trimeszterre múlt el. Hihetetlen amúgy. Mindenki azt mondta az a legrosszabb. Nekem a legjobb.
Az első 15 hétben döglődtem olyan fáradt voltam. Munka utàn azonnal pihi. Majd a 2. Trimeszterre bejött a brutál meleg. Hiába van klima a munkahelyemen és otthon is, nagyon kiborított a meleg. Bejött a szeptember és azóta fel vagyok töltődve, pedig féltem mi lesz.
nov. 10. 19:09
7/9 anonim válasza:
19 hetes vagyok de én is ennyiket tudok aludni és állandóan fáradt vagyok.. jó mondjuk nekem még a hányás/hányinger sem múlt el, arra szedek gyógyszert, aminek mellékhatása az álmosság.. nem tudom anélkül mennyire lenne.. de már nagyon várom hogy ez a hányós rész elmúljon..:D
nov. 10. 19:35
8/9 anonim válasza:
Nekem sem mult el szulesig. Ha nem birod,tappenz,irasd ki magad. Hanyszor terhes az ember az eleteben. 2x? 3x? Ennyi jar. Pihengess otthon, utana ugyis ejszakazni fogsz evekig.
tegnapelőtt 07:55
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, hát most még a november-decembert végigtolom, autóra gyűjtünk :D Januártól meg meglátom. Most úgy érzem lelkileg sincs időm a kicsire készülni, és ez zavar. Telnek a napok, egyik a másik után, mint a mókuskerék. Jó lenne egy kis időt ,,magunkkal" tölteni. Nem annyira pici a nagyobbik gyerekem sem (3,5 év), de bőven kitölti a napjainkat, a maradék időben meg alszom :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!