32 hetesen iszonyatos fáradtság? Hogy bírom ki végig? Hogyan segítsek magamon?
Figyelt kérdés
Egyszerűen annyira fáradtnak érzem magam,hogy mindig csak ülnék,feküdnék.Éjszaka rosszul alszom,sehogy se jó és ég a gyomrom.Nappal már nem akarok aludni,mert akkor ennyit sem alszom éjjel.Fáj ágyékom és combhajlat,alig bírom vonszolni magam.Elsőnél nem volt ilyen.Szerencsére 4 és fél éves a nagy, eljátszik magában,ma esik,úgyhogy maradhatunk bent.2013. aug. 28. 08:53
1/4 anonim válasza:
Nincs esetleg vashiányod? Teljesen normális, hogy ilyen fáradt vagy, sajnos nem biztos, hogy jobb lesz, de azért reménykedni lehet. Lehet csak az idő miatt vagy ennyire fáradt, és néhány nap múlva kicsit enyhül majd a fáradtságod. Nekem 15-17 hét között volt ilyen és igazából semmit sem bírtam ellene csinálni. A védőnőm már akkor is mondta, hogy ilyen fáradtság még a végén lesz majd a harmadik trimeszterben. (hetet nem mondott). Esetleg kávé, kis torna, tea ami segíthet. De ahogy már mondtam abban a két hétben amíg volt nekem, semmi sem segített. Kitartás!
2/4 anonim válasza:
Én 3 hetes vagyok és ugyanezt érzem, csak nekem van még egy fogzó 17 hósom is. Éjszaka szeretnék pihenni, de nem hagy sajnos.
4/4 anonim válasza:
Szia, ne bírd ki sehogy, egyszerűen pihenj, amennyit csak tudsz. Persze tudom, hogy egy másik gyerek mellett ez nem könnyű, de a legjobb, amit tehetsz, hogy elfogadod, ez van, és igyekszel "előre" pihenni. Kitartást, sok szerencsét.
(egy 5 gyerekes anyuka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!