Meddig tart ez az iszonyatos fáradtság-érzés?
Teljesen normális nekem a 12. hét után múlt el.Én is álandóan aludtam volna amit tehetsz probálj lehetőségedhez képest sokat aludni!
Boldog babavárást
Szia! Igen. Ez is tipikus első harmadra jellemző tünet. Én addig alíg aludtam, bezzeg az első harmadban, nem tudtam eleget aludni. Elvileg az első harmad végén ez is enyhül. (kifejlődik a placenta és átveszi a fokozott HCG hormon termelés szerepét)
De azért még addig is van jó pár heted. Kitartás.
Nekema 11. hétig tartott, azóta jobb, de az alacsony vérnyomás marad, s ezzel együtt a fáradékonyság is. A komoly álomkór azért leginkább a terhesség elejére és végére jellemző.
De nyugi, lesz itt még mindenféle egyéb tünet is. Pont a 6. hét körül indul be. Pihenj, amennyit csak tudsz!
Saját tapasztalatom, hogy 13 hetes koromig ami szabad időm volt mindig csak alvásra fordítottam. Persze a munka és háztartás mellett. Megéri a fáradtságot.
22 hetes babós
Nekem a 8. hét környékén elmúlt. Előtte 3 hétig fejenállva el bírtam volna aludni :(
Gratula a babához!!
Üdv 29 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!