Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon lesz még így esélyem...

Vajon lesz még így esélyem eljutni az ultrahangra?

Figyelt kérdés

Hétvégén leszek 13 hetes terhes és még sajnos nincs meg a kiskönyvem sem,mert minden csúszott különböző okok miatt.

Jövő héten van még esélyem eljutni a 12.heti ultrahangra ami OEP támogatásos?

Volt más más aki ilyenkor jelentkezett be a kórházba és kapott időpontot időben?

A Margit kórházhoz tartozom.

Az volt kiírva hogy 2-3 héttel előre kell időpontot kérni.. :(

nov. 7. 21:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%

Látom nem csak én értetlenkedem...

Ráadásul van már gyereked akkor tisztában kellene lenned veled hogy mennyire fontos ez a vizsgálat és az is hogy a megfelelő időben legyen elvégezve

nov. 8. 07:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg a Budai Corvin Klinikát én oda kaptam utolsó pillanatban időpontot.
nov. 8. 07:34
 13/17 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom itt miért ilyen értetlenek egyesek. Eleve ott kezdődik, hogy nem mindenki várja remegve, hogy 12.dpo-n tesztelhessen, lehetnek olyan helyzetek, hogy valaki nem veszi észre, hogy terhes.

1. Lehet pcos beteg, aki évente 2x menstruál

2. Lehet előző szülés óta meg se jött még a menstruációja

3. Olyan fogamzásgátló mellett lett terhes, aminél nem menstruál (Pl szoptatás alatt gyakran felírt Azália, aminek a hatékonysága is alacsonyabb)

3. Lehet szoptat, ami miatt még nem állt be a ciklusa

4. Egyéb nőgyógyászati problémája van ami miatt nem szokott menstruálni

5. Valamilyen probléma miatt koraterhesen vérzett, amire azt hitte menstruáció

6. 45 feletti és azt hitte a menopausa veszi kezdetét

7. Vagy csak hosszabb időre külföldön volt és nem tudott elmenni terhesség megállapításra...

nov. 8. 09:14
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy értékelnek vagytok?

Azt írja volt vérvétel én, megvolt a beutaló, csak nem ment el az ultrahangra

Tehát tudta, hogy terhes, csak valami miatt csúszott az UH

Kérdést tett fel, nem igaz, hogy nem lehet válaszolni, és azon kell lamentalni miért nem jutott el odáig

nov. 8. 09:24
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

*értetlenek

*Vérvételen

nov. 8. 09:25
 16/17 A kérdező kommentje:

Mindenre később jutottam el,ennyi a lényeg. A nőgyógyásznál is később voltam,a vérvételem is csak most volt nemrég,és nyilván nem azért ,mert tojtam rá. Ha esetleg nem kaptam volna a kórházban akkor nyilván elmentem volna magánultrahangra,de első körben így szerettem volna megpróbálni.

Kaptam egyébként minden gond nélkül hétfőre időpontot,nagyon nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.

Idáig nagyon elégedett vagyok a Margit kórházzal.

nov. 8. 10:06
 17/17 A kérdező kommentje:

Szóval csak hangsúlyozni akartam,hogy nem felelőtlenül időt húztam és itthon verdestem a fenekem a földhöz meg szotyiztam.

Ez a vizsgálat mindenképpen megtörtént volna vagy kórház vagy magán úton. 🙂

Köszönöm az összes segítőkész választ!

nov. 8. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!