Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon lesz még így esélyem...

Vajon lesz még így esélyem eljutni az ultrahangra?

Figyelt kérdés

Hétvégén leszek 13 hetes terhes és még sajnos nincs meg a kiskönyvem sem,mert minden csúszott különböző okok miatt.

Jövő héten van még esélyem eljutni a 12.heti ultrahangra ami OEP támogatásos?

Volt más más aki ilyenkor jelentkezett be a kórházba és kapott időpontot időben?

A Margit kórházhoz tartozom.

Az volt kiírva hogy 2-3 héttel előre kell időpontot kérni.. :(

nov. 7. 21:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
A mi kórházunkban biztos nem lenne esélyed, de az nem a Margit. Sőt, én magánba járok a genetikaikra, de még oda is egy hónappal korábban kellett időpontot kérnem a harmadikra, és már így is csak az utolsó vizsgálható terhességi korra volt szabad. Mindenesetre kívánom, hogy járj szerencsével.
nov. 7. 22:09
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Próbálkozz, legyél nagyon alázatos, szimpatikus és akkor hátha beszorítanak.

(Nálunk puffognának ezerrel, de adnának időpontot, vidék, megyeszékhely)

nov. 7. 22:11
 3/17 anonim ***** válasza:
41%

Örülj ha magánba bejutsz valami csoda folytán...

Mi lehetett annyira fontos hogy egy telefont nem tudtál megejteni??? Hihetetlen komolyan...

nov. 8. 05:40
 4/17 anonim ***** válasza:
37%
A kiskönyvnek nincs köze a vizsgálathoz. Én pl a védőnőhöz direkt a genetikai után mentem, hogy legyen mit beírkálni. Miért nem kértél korábban időpontot? Hívj fel pár szóbajöhető kórházat és kérdezz rá, hogy valahol betudnak e szórítani, mert kifutsz az időből. Magánt is kérdezz meg abból is van egy pár.
nov. 8. 05:51
 5/17 A kérdező kommentje:

Önhibámon kívül történt ez a csúszás.

Mindenképp kedvesen igyekszem megoldani,alapvetően is az szoktam lenni.

Köszönöm a válaszokat, 8tól már hívogatom őket.

nov. 8. 05:51
 6/17 A kérdező kommentje:
Mehetek másik kórházba is,ha az egyikbe szól a beutalóm?
nov. 8. 05:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell próbálni...alapvetően nem kell beutaló, terhes vagy az épp elég. Jelzed, hogy kicsúszol az időből, tudnak e segíteni. Nyilván van korábbi uh-ról leleted.
nov. 8. 06:31
 8/17 anonim ***** válasza:
29%

Ha minden csúszott nem gondolom hogy van neki...egyáltalán első trimeszteri vérvételen voltál? Vagy bárhol is?

El nem tudom képzelni mi lehet az önhibán kívüli ok hogy egy ennyire fontos dolog ne érdekeljen...

nov. 8. 06:34
 9/17 A kérdező kommentje:

Úgy érzem,hogy nem itt kéne teregetnem az életem.

A legfontosabbak a gyermekeim,nyilván nem az volt a helyzet, hogy nem érdekelt.

Ezen kívül nem szeretnék mást leírni ide.

Voltam a vérvételen, voltam nőgyógyásznál is. Nyilván úgy lett meg a beutaló is.

nov. 8. 06:38
 10/17 anonim ***** válasza:
34%

12 hétig onhibadon kívül nem jutottál el az orvoshoz.

Minden napra jutott valami, ami miatt nem tudtal telefonálni.

Egyik nap sem volt öt perced elővenni a telefont.

No jó...

nov. 8. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!