Azt érezném ha gond lenne? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Volt már 2 vetélésem az elmúlt 2 evben az egyik idén februar-marciusban. Elsővel műtöttek, második spontán volt. Rendbe rakattam a pajzsmirigyem, ismet terhes vagyok, 7+4napos. 2hete voltam dokinál, van szivhang ♥️ ahová még sosem jutottam el. Tüneteim elég erősek. Egésznapos hányinger stb. Ma van az egy nap ahol mellfeszulesen kívül semmi egyéb :) de mégis az előző 2 végett nagyon félek. Ha már dobog a kis szíve az így is marad ugye? 🥹 Ha gond lenne gorcsolnek vagy vereznek? Vagy tünet nélkül is elmehet? Dokihoz újra jovoheten megyek és aaaah...bennem van a félsz de próbálok nem idegeskedni és pozitív lenni de nagyon félek. Az érdemleges normális hozzászólásokat köszönöm előre is :)nov. 6. 17:05
1/3 anonim válasza:
Sajnos ugyanúgy elmehet (nekem is így volt missed ab 😞), de ez nem jelenti azt, hogy el is fog. Sőt, minden nappal egy picit több az esélye annak, hogy rendben megszületik, erre kell koncentrálni!
3/3 anonim válasza:
Szia! Nekem szeptemberben volt egy spontán vetélésem 9 hetesen. Sajnos nem éreztem, hogy gond lenne egész addig míg be nem indult a vetélés.Valószínű nálad közrejátszott az is, hogy a pajzsmirigyed nem megfelelően működött. Ha az most oké és minden más hormon is rendben van próbálj meg pozitív maradni és arra fókuszálni, hogy minden rendben lesz. ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!