Számotokra hányadik hét körül és hogyan, mikor (reggel, egész nap…) jelentkezett hányinger a terhesség során?
5. Héttől, vészes hányásom volt, egésznap rosszul voltam, volt, hogy napokig semmi sem maradt bent, 2 szer voltam miatta kórházban.
A vombeet szedtem az segített, de a 10. Héten az sem segített. 2 szemet szedtem belőle.
Próbáltam minden praktikát előtte,de semmi sem vált be.
14. Hétig tartott kB. A mindennapos hányás.
Most a 23. Hétben járok, de vannak napok,amikor egésznap elkap a rosszullét, 1-1 napra, utána meg semmi, jól vagyok napokig.
Az elsővel 6-11. hétig voltam rosszul, esténként hánytam, hányingerem volt, napközben a kávéundoron kívül elvoltam.
Most a másodikkal már 5 hetesen kezdődött, és 13 hetes vagyok, most kezd talán jobb lenni. 3 hétig dolgozni se tudtam a hányástól és az émelygéstől, illetve szinte az ágyból se tudtam kikelni. Most is hullámzó, vannak jó napok, de 2 napja megint hánytam egyet egy random szagtól. Az ételek illatai zavarnak rettenetesen, elég sok kajára rá se tudok nézni. Nyilván a zsírok és szénhidrátok csúsznak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!