Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Számotokra hányadik hét körül...

Számotokra hányadik hét körül és hogyan, mikor (reggel, egész nap…) jelentkezett hányinger a terhesség során?

Figyelt kérdés
nov. 5. 15:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

5. Héttől, vészes hányásom volt, egésznap rosszul voltam, volt, hogy napokig semmi sem maradt bent, 2 szer voltam miatta kórházban.

A vombeet szedtem az segített, de a 10. Héten az sem segített. 2 szemet szedtem belőle.

Próbáltam minden praktikát előtte,de semmi sem vált be.

14. Hétig tartott kB. A mindennapos hányás.

Most a 23. Hétben járok, de vannak napok,amikor egésznap elkap a rosszullét, 1-1 napra, utána meg semmi, jól vagyok napokig.

nov. 6. 00:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Ahogy pozit teszteltem egészen a 15. hétig durván rosszul voltam. Barackot ettem, minden mástól hányni kellett. Minden reggel várt a véres hányás, 15kg-t lefogytam. 🤣 Aztán mintha elvágták volna... volt, nincs.
nov. 6. 04:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Az elsővel 6-11. hétig voltam rosszul, esténként hánytam, hányingerem volt, napközben a kávéundoron kívül elvoltam.

Most a másodikkal már 5 hetesen kezdődött, és 13 hetes vagyok, most kezd talán jobb lenni. 3 hétig dolgozni se tudtam a hányástól és az émelygéstől, illetve szinte az ágyból se tudtam kikelni. Most is hullámzó, vannak jó napok, de 2 napja megint hánytam egyet egy random szagtól. Az ételek illatai zavarnak rettenetesen, elég sok kajára rá se tudok nézni. Nyilván a zsírok és szénhidrátok csúsznak :D

nov. 6. 05:24
 14/14 anonim válasza:
Nekem első terhességemnél kb a 6héttől kezdődött a rosszul létek először émelygés szagokra utána nem sokkal már hányás is volt mindentől is 18hét körül lett vége a rosszul léteknek. Mostani terhességemnél menzesz előtt 3-4 nappal már elkezdődtek émelygések öklendezések . Ami nagyon fontos ilyenkor a hidratálás .
nov. 7. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!