Számotokra hányadik hét körül és hogyan, mikor (reggel, egész nap…) jelentkezett hányinger a terhesség során?
Az elsőnél soha nem volt.
A másodiknál 6. héttől a 10. hétig mindennap 3-szor, ugyanabban az időpontban :D
A harmadiknál viszonylag későn, 7-8. héten kezdődött, de nem mindennap, kb heti 2-3szor és az esti órákban. Még mindig előfordul, holnap töltöm a 12 hetet.
Nekem soha.
Először sajnos missed ab lett a vége, ott nagyon durván fájt a mellem végig, menni alig bírtam, de hányinger nem volt.
A kisfiammal pedig sokkal visszafogottabb volt a mellfájdalom is, hányinger pedig főleg nem jelentkezett (még szagundor sem).
Első terhességnél mellfájdalom már az 5. héten és csak émelygés.
A 7. héten viszont beindult a vetélés.
A második terhességemnél a 12. hétig csak hányinger de inkább émelygés volt.
Majd a 12. hét után beindult a masszív hányás (napi 5-7 alkalommal), szagundor, látványundor. Ezek kitartottak a 28. hétig.
Utána pár hétig durva hasmenésem volt.
Most a harmadik terhességemnél szinte a beágyazódástól, alig múltam 4 hetes, hánytam, naponta 2-5 alkalommal.
Szagundorom alig volt.
A 13-14. hét magasságára ezeket elvágták. Azóta sincs ilyen jellegű tünetem.
Nekem eleinte este lefekvéskor volt hányingerem. Már a teszt előtti napon.
Még beszéltük is a férjemmel, ha ez reggel lenne akkor tuti sikerült és terhes vagyok.
Aztán a 8. héttől már reggel is és bármikor is ha úgy adódott.
Viszont a 12. hétre nem múlt el, valamikor a 15. héten lett vége.
De a hányás nem volt vészes.
Az iszonyú fáradság volt borzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!