Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Számotokra hányadik hét körül...

Számotokra hányadik hét körül és hogyan, mikor (reggel, egész nap…) jelentkezett hányinger a terhesség során?

Figyelt kérdés
nov. 5. 15:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Az elsőnél soha nem volt.

A másodiknál 6. héttől a 10. hétig mindennap 3-szor, ugyanabban az időpontban :D

A harmadiknál viszonylag későn, 7-8. héten kezdődött, de nem mindennap, kb heti 2-3szor és az esti órákban. Még mindig előfordul, holnap töltöm a 12 hetet.

nov. 5. 15:59
 2/14 anonim ***** válasza:

Nekem soha.

Először sajnos missed ab lett a vége, ott nagyon durván fájt a mellem végig, menni alig bírtam, de hányinger nem volt.

A kisfiammal pedig sokkal visszafogottabb volt a mellfájdalom is, hányinger pedig főleg nem jelentkezett (még szagundor sem).

nov. 5. 16:12
 3/14 anonim ***** válasza:

Első terhességnél mellfájdalom már az 5. héten és csak émelygés.

A 7. héten viszont beindult a vetélés.

A második terhességemnél a 12. hétig csak hányinger de inkább émelygés volt.

Majd a 12. hét után beindult a masszív hányás (napi 5-7 alkalommal), szagundor, látványundor. Ezek kitartottak a 28. hétig.

Utána pár hétig durva hasmenésem volt.

Most a harmadik terhességemnél szinte a beágyazódástól, alig múltam 4 hetes, hánytam, naponta 2-5 alkalommal.

Szagundorom alig volt.

A 13-14. hét magasságára ezeket elvágták. Azóta sincs ilyen jellegű tünetem.

nov. 5. 16:43
 4/14 anonim ***** válasza:
Akkor émelyegtem, ha éhes voltam, úgyhogy valamit kellett majszoonom, ropit, kekszet, amit munkaban is elnéztek.
nov. 5. 18:17
 5/14 anonim ***** válasza:
Sosem
nov. 5. 18:34
 6/14 anonim ***** válasza:

Nekem eleinte este lefekvéskor volt hányingerem. Már a teszt előtti napon.

Még beszéltük is a férjemmel, ha ez reggel lenne akkor tuti sikerült és terhes vagyok.

Aztán a 8. héttől már reggel is és bármikor is ha úgy adódott.

Viszont a 12. hétre nem múlt el, valamikor a 15. héten lett vége.

De a hányás nem volt vészes.

Az iszonyú fáradság volt borzasztó.

nov. 5. 19:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem a betöltött 6. hét után kezdődtek, reggel is jelentkezett, de este volt a rosszabb, napközben nagyjából rendben voltam. Kb 10 alkalommal hánytam is.
nov. 5. 20:26
 8/14 anonim ***** válasza:
Soha
nov. 5. 20:50
 9/14 anonim ***** válasza:
6. héttől 36. hétig, szülésig.
nov. 5. 23:29
 10/14 anonim ***** válasza:
Ja és egész nap, hányinger és hányás.
nov. 5. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!