Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Leghamarabb mikortól jelentkez...

Leghamarabb mikortól jelentkezhet hányinger,hányás,mellfeszülés (második terhesség lenne)?

Figyelt kérdés
2021. júl. 16. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én holnap leszek 7 hetes, csak a melleim feszülnek néha, ennyi tünetem van. Szintén 2. terhesség, az elsőnél se volt semmi bajom.
2021. júl. 16. 18:50
 2/8 A kérdező kommentje:

Nekem az elsőnél sajnos nagyon erősek voltak a rosszul léteim.Az első trimeszterben 11 kilót fogytam,és kórházba kerültem a kiszáradás miatt.

Volt,hogy egy nap 8-10 alkalommal hánytam..

Ezért is félek,bár jobb előbb túl lenni rajta,mint utóbb,össze teszem a két kezem,ha nem kapok megint ilyen durva első trimesztert.a fiam is nyári volt,egyáltalán nem bírom a nyarat,ez is rá tehet egy lapáttal..🙄

2021. júl. 16. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az elsőnél a 6-13. hétig tartott, de erősebben, a másodiknál az 5-23. hétig, de csak párnaponta. Szerintem ez teljesen egyéni, egy barátnőm az egyikkel egyáltalán nem volt rosszul, a másikkal meg igen.
2021. júl. 16. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az elsőnél csak a 10. héttől jött az állandó konstans hányinger.

Most a 6. héttől...

2021. júl. 16. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 6-7 hetig volt csak hanyingerem es az sem volt durva.
2021. júl. 16. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyire hamar lehet még, nekem még csak 3 napja késett, amikor hányingerem lett és a 8. hétig maradt. Mellfeszülésem sosem volt.
2021. júl. 16. 22:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mellfeszülés akkor jelentkezett mikor kimaradt a menstruáció (onnantól maradt is kb. 3 hétig), a 6-7. héten sokat szédültem (alacsony vérnyomás miatt, volt egy ájulásom is), aztán a 10. héten 3 napig hányingerem volt (de közben ültem repülőn, lehet az váltotta ki), ezeket leszámítva nekem szinte semmi tünetem nem volt eddig, szerencsésnek is tartom magam, remélem ilyen marad végig.

12 hkm

2021. júl. 18. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem az első terhességemnél semmi panaszom nem volt max a mellfájdalom meg a fáradság.

A másodiknál tesztelnem sem kellett tudtam,hogy terhes vagyok! A nem várt előtt már mellfájdalom,hányinger-hányás,állandóan aludtam volna.. volt minden bajom.. 4kg-ot fogytam is.

Jelenleg 9 hetes vagyok,már jobb egy fokkal,a hányinger-hányás csak pár naponta van. :)

Alig várom mit hoz a 2.trimeszter! 😅

2021. júl. 29. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!