Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetesen brutal szekrekedes,...

14 hetesen brutal szekrekedes, puffadas, gyomoreges normális? Mit lehet tenni ellene? Kellemetlen így dolgozni

Figyelt kérdés

2021. júl. 15. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Mint minden ilyen esetben sok folyadék, zöldség, gyümölcs, hogy lágyítsa a székletet.
2021. júl. 16. 02:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Van olyan magneziumkeszitmeny ami meghajt, ez a legtermeszetesebb modja hogy megszabadulj a szekrekedesedtol.
2021. júl. 16. 02:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Tamarinlax lekvár
2021. júl. 16. 07:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Előfordul ilyen, nálam is ez történt.

Magnézium jó megoldás lehet, de mivel én brutál rosszul bírtam, egyszerűen kivágtam egy időre az etrendembol azt, ami puffaszt, gyomorégést eredményez vagy éppen szorulást okoz. Pl citrus gyümölcsök, k betűs zöldségek, csoki, kávé, tej helyett növényi tejet ittam (mandula) .

Rengeteg rost tartalmú élelmiszert kell enni, leginkább zab, búza ilyesmit ettem, zöldségeket hummusszal, és sok folyadék. Minimum 2,5 liter víz + leves. Kb 20.héten ismét ettem narancsot pl, már nem volt semmi bajom, így szépen visszaépítettem a puffasztó zöldségeket, bár én kávét továbbra sem iszom és csokit sem eszem.

2021. júl. 16. 10:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a 10.héttől küzdöttem ezzel.

Ami végül bevált: utifű maghéj.

Minden este egy evőkanállal elkeverek egy pohár vízben, megiszom gyorsan és másnap garantáltan nem lesz küzdés a wc-n.

Előtte ihattam akármennyit, ehettem akármennyi gyümölcsöt, ettem az aszalt szilvát, semmi nem használt.

Rémes volt.

2021. júl. 16. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!