Ez teljesen normális?
Ne nyomj ilyenkor mert vetéléshez is vezethet.
Én ilyenkor volt hogy negyed órákat is a wc-n dekkoltam mire kijött. Sosem mertem nyomni és még most sem teszem.
Szerintem te se tedd. Jobb inkább kivárni ott ülve, mint aztán utána meg idegeskedni.
9 honapig kuzdottem az allando szekrekedessel, pedig mindent kiprobaltam, szilvale, barackle, mindent. Soha nem mertem nyomni, mert problemas volt a terhessegem. De az elsovel se nyomtam. Bar ott nem volt szekrekedesem.
Inkabb vard meg, mig kijon magatol.
Semmi baja nem lesz a gyereknek attól, hogy ürítesz, székrekedés meg pont attól lehet, hogy bent marad a cucc egy része és megkeményedik.
Nyugodtan használd az izmaidat, ahogy eddig.
Erőlködni terhességen kívül sem szabad.
Ha úgy érzed kell, menj, várj egy-két percet, ha nincs semmi, akkor végeztél, majd sikerül legközelebb.
Az étkezési szokásaidon próbálj változtatni, és rendbe jön a dolog. 27. héten járok, és egy héten legalább hat alkalommal el tudom végezni a dolgom. Rengeteg gyümölcsöt eszek, ha esetleg mégis szorulnék, akkor aszalt szilva a titkos fegyverem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!