Normális hogy még mindig teljesen jók rám az eredeti nadrágjaim?
Holnap lépek a 16. hétbe és még mindig fel tudom venni a farmerjaimat amiket terhesség elején hordtam. A barátnőim ilyenkor már büszkén mutogatták hogy gömbölyödnek és vásárolták a kismama gatyákat. Normális hogy nekem lassan 4 hónapos terhesen csak ugyanaz a megszokott úszópoci van ott mint eddig? :)
Előre is köszi a válaszaitokat
Normalis.
En elso gyerekkel 28 hetesen vettem fel eloszor terhesnadragot, de nem volt meg kenyelmes, mert pocakbetetes volt es nem volt meg akkora hasam, hogy ne csusszon allandoan le.
Mindenki mondta, hogy majd a masodik gyerekkel hamarabb fog latszani.
Nem jott ossze, 26-28. Het korul kellet akkor is lecserelni a nadragokat.
Es harmadjara ugyanigy...
En nem bantam, mert szep meretu babak lettek, de nem lett nagy a hasam, es hiaba szultem haromszor, most is lapos. Konnyen visszahuzodott. Nekem eleg eros, izmos a hasfalam, elvileg ezert birta jol tartani a mehemet.
16 hetesen meg mem a baba merete indololja, hogy latszik, vagy nem latszik, ne aggodj. Sokkal inkabb fugg a testalkattol, izomzattol.
Én is 16 hetes vagyok. A nadrágom simán jó rám, csak az övemet kellett egyel odébb csatolnom.
Én inkább a melltartómat növöm ki lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!