Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális hogy még mindig...

Normális hogy még mindig teljesen jók rám az eredeti nadrágjaim?

Figyelt kérdés

Holnap lépek a 16. hétbe és még mindig fel tudom venni a farmerjaimat amiket terhesség elején hordtam. A barátnőim ilyenkor már büszkén mutogatták hogy gömbölyödnek és vásárolták a kismama gatyákat. Normális hogy nekem lassan 4 hónapos terhesen csak ugyanaz a megszokott úszópoci van ott mint eddig? :)

Előre is köszi a válaszaitokat

2019. jan. 14. 16:15
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Félidősen vettem terhesfarmert. Addig jók voltak az addigiak.
2019. jan. 14. 16:19
 2/10 anonim ***** válasza:
40%

Normalis.

En elso gyerekkel 28 hetesen vettem fel eloszor terhesnadragot, de nem volt meg kenyelmes, mert pocakbetetes volt es nem volt meg akkora hasam, hogy ne csusszon allandoan le.

Mindenki mondta, hogy majd a masodik gyerekkel hamarabb fog latszani.

Nem jott ossze, 26-28. Het korul kellet akkor is lecserelni a nadragokat.

Es harmadjara ugyanigy...

En nem bantam, mert szep meretu babak lettek, de nem lett nagy a hasam, es hiaba szultem haromszor, most is lapos. Konnyen visszahuzodott. Nekem eleg eros, izmos a hasfalam, elvileg ezert birta jol tartani a mehemet.

16 hetesen meg mem a baba merete indololja, hogy latszik, vagy nem latszik, ne aggodj. Sokkal inkabb fugg a testalkattol, izomzattol.

2019. jan. 14. 16:27
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
A 20. heti ultrahangon még nem volt hasam, csak egy ici-pici dombocska, mint egy jó vasárnapi ebéd után. Csak az utolsó 2 hónapban hordtam terhesnadrágot.
2019. jan. 14. 16:28
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
23 hetes vagyok es meg javaba jok ram. Normalis. Minden kismamanak mashogy no apocakja
2019. jan. 14. 16:29
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is csak olyan a hasam,mintha kicsivel több töltött káposztát ettem volna, de azt is csak kis túlzassal:) 19 hetes vagyok
2019. jan. 14. 16:39
 6/10 anonim ***** válasza:
61%

Én is 16 hetes vagyok. A nadrágom simán jó rám, csak az övemet kellett egyel odébb csatolnom.

Én inkább a melltartómat növöm ki lassan.

2019. jan. 14. 17:09
 7/10 anonim ***** válasza:
61%
Én abban a nadrágban mentem szülni amit terhesség előtt is hordtam, csak már nem tudtam összegombolni... a másodiknál vettem 1 kismama nadrágot, pedig marha nagy hasam volt mindkettőnél
2019. jan. 14. 17:15
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
Vegig ugyanazokat a nadragokat hordtam (treggingseket, szoval valamennyire azert nyultak is), csak a hasamra hiztam, sehova mashova, sot, az elejen meg fogytam is. Kulon terhesnadragot sem vettem, nem volt ra szukseg.
2019. jan. 14. 17:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon puffadtam, ezért kellett már a terhesnaci, de reggel mindig lapos volt a hasam, szóval szerintem a barátnőid is inkább a puffadt pocijukat mutogatták neked :D
2019. jan. 14. 18:52
 10/10 anonim ***** válasza:
A 30. hétig a 34-es magasderekú farmerjeimet hordtam, utàna már kicsit szűkös volt. Terhesnacim egyetlen egy volt, mert a régi 38-as farmerjeim mind jók voltak végig.
2019. jan. 14. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!