6. Hetben vagyok, normalis hogy nincs szekrekedes, sem hanyinger, hanyas, sem az a tipikus borzaszto almossag?
Első terhességnél kb 6-8 hetesen jöttek a tünetek es a 12.hetig tartottak..
Most csak a 9.hettol jött a hányinger (+egyszer hányás) ami egészen a 16.hetig tartott. Már azt hittem megúszom, de nem...
Amúgy akkor olvastam, hogy valakinek egyáltalán semmi tünete nincs, az elmaradt menstruáció mellett... És persze, normális... Hátha te is szerencsés leszel
Nekem egész terhességem alatt nem volt semmi. Az álmosság is csak most, a 3. trimeszterben, mert a baba éjjel úgy rúg, hogy sokszor felébredek és nem tudok visszaaludni.
Hányinger csak nagyon ritkán volt, a 8. hétig talán kétszer ha éreztem.
Szóval még nem törvényszerű, hogy legyenek tüneteid, a baba attól még biztosan egészséges. A stressz és az aggodalom viszont árthat neki, szóval relax!
Szia! Én holnap töltöm a 6. hetet. Melleim megnőttek, érzékenyek, de ez a tünet sem egyformán intenzív. Inkább éjszaka fájnak jobban, nappalra enyhül. Hányingerem, hányás nem volt még. Émelyegni émelyegtem már, öklendezés is volt egyszer kétszer. De ma reggel például úgy keltem fel, hogy semmi... Meg is ijedtem, én is parázok rendesen :) Gyakran járok pisilni, éjszaka legalább 3x ki kell mennem, bár az is igaz, hogy most fokozottabban ügyelek a folyadék bevitelre.
Szedek magne b6-ot és külön b6 vitamint is, valószínű emiatt nincs annyira hányingerem mint mondjuk az első két terhességemnél, bár ott is később kezdődtek ha jól emlékszem.
Álmos nem vagyok, sőt, konkrétan álmatlansággal küzdök, nem igazán aludtam át éjszakát az elmúlt 2 hétben.
Még nem vagy lekésve semmiről, nekem ezek a 8.héttől kezdődtek a csúcspont pegig a 13. hét volt, onnantól mintha elvágtak volna.
Egyébként nem kötelező rosszul lenni terhesség alatt, a húgomnak két fia van, mindkettővel olyan virgonc volt, mint amilyen általában soha. A végén már nehezen bírt menni, de egyébkén teljesen aktív, tünetmentes kismama volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!