Spontán vetélés indult meg?
7 hetes vagyok, de sajnos ezidáig csak üres petezsákot találtak nálam :(
Tegnap este óta minimálisan barnás váladék ürül :( görcs, fájdalom nincs, csak nehéznek érzem a méhem.
Orvosom azt mondta, hogy ha rosszul érzem magam akkor menjek azonnal. Ha addig nem történik semmi akkor kedden befejezi a terhességet :(
Azt viszont nem, hogy ha "csak" simán elkezdek vérezni akkor is menjek-e...
Mit tennétek a helyemben? (sajnos baba biztos nincs így már nincs miért rohanni) :( :(
Megvárhatom itthon amíg kiürül a méhem, és utánna egy uh-val elég ellenőrizni, hogy kitisztult-e, vagy mindenképpen kórház lesz ebből?
Nagyon nem szeretném a műtűtet, de baj sem akarok magamnak :(
Kitisztulhatok műtét nélkül? Volt valaki aki így elkerülte a műtétet?
Köszönöm, ha válaszoltok!
Megvárhatod és pár nap múlva visszamész. Ha nagyon erős lenne a vérzés, azt majd úgyis érzed.
Sajnálom, hogy ez történt veletek :(
Ne aggódj, műtét csak akkor lesz, ha indokolt. Én várnék 1-2 napot, akkor majd látod, milyen a vérzés, nincs-e görcs, ilyesmi...sokszor teljesen kiürül magától.
Sajnálom :(
Szia! 3 vetélésem volt már, mindháromszor műtéti befejezéssel. A műtéttől nem kell félni. Rövid altatásban történik, fájdalmat nem érzel.
Az első missed ab-m elött otthon elkezdtem vérezni. Rengeteg vért veszítettem nagyon rövid idő alatt. Szörnyen legyengültem és iszonyatos görcseim voltak. Mégis - a biztonság, a fertőzés elkerülése érdekében - műtéti befejezés is volt.
Én a helyedben azonnal indulnék a kórházba.
Egyébként biztos nincs baba? 100%???? A barnázást hormonális gond is okozhatja!
ha mégis elvesztetted a babádat ne add fel. Bár 3 vetélésem volt, de van 3 csodaszép gyermekem is. Mert én sem adtam fel. És most várom a negyediket. Hozzáteszem a 9. héttől vérezgettem a 13. hétig. Azt hittem megőrülök, azt hittem megint mindennek vége. De hál' Istennek mégse.
Szóval kérlek gondolkozz pozitívan. fel a fejjel. Szerintem indulj a kórházba. Biztosan csinálnak ultrahangot, meggyőződnek arról, hogy valóban nincs baba. Ha így van, megoperálnak ( ami kb 10-15 perces műtét ) és másnap már haza is engednek. Tapasztalatból kérlek, ne várd meg a nagy fájdalmakat. Hidd el így lesz jobb!
Még elég elején vagy. Nekem is a 6. elején volt ilyen vesztésem. Elkezdtem vérezni mire bementünk már nem láttak semmit, csak egy + tesztem volt. Azt mondták hogy kifogok tisztulni magától mert még nagyon az elején tartok, csak hogy menjek utána uh-ra. És úgy is lett. Elég erősen véreztem és hosszabb ideig mint általában. Minden rendben lett. Én ha nem muszáj nem mennek műtétre, mert az mindig kockázattal jár. Szerintem beszéld meg a dokiddal hogy szükséges-e, és hogy nem-e várhatnátok pár napot, hogy meginduljon magától. Ha viszont nagyon erősen véreznél mindenképp menj be.
Volt egyébként műtéti befejezéssel is de az már a 10. hétben.
Sajnálom.
Legközelebb majd biztosan sikerüL!
Nagyon köszönöm Mindenkinek, hogy írtatok!
Sajnálom, hogy ilyen sokunknak van rossz élményünk :( :(
Ma is voltam uh-n. Azt mondták, hogy a 2 nappal ezelőttihez képest nőtt 4-5 mm-t, de üres....ill.corionboholy telepeket látni és a vérármlása is nagyon jó...egyre bizonytalanabb vagyok, pedig kedden van műtétre időpontom! :(
Még egyszer köszönöm, hogy írtatok!
Minden jót kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!