Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek azért, hogy szülés...

Mit tegyek azért, hogy szülés után maradjon rajtam plusz kiló?

Figyelt kérdés

Az első szülésem után, gyorsan le ment rólam amit fel szedtem.

Most hamarabb meg látszik rajtam amit fel szedtem magamra, a hetedik hétben vagyok, a pocakom is nagyobb kicsivel mint az elsővel.

De mit csináljak azért hogy maradjon rajtam a kilókból?

okt. 29. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyél többet
okt. 29. 16:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyel amennyit csak tudaz!:)

Több kalória és marad a zsír🤭

okt. 29. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyél többet, jó mondjuk én alapból sokat ettem világéletembe tömtem magam mégis vézna vagyok. Terhesség elött voltam 51kg 167cm és szüléskor 62kg. Most 9 hónappal szülés után vagyok 56kg Hát zabálás az életem h rajtam maradjon ez a pár kg, pl nem szoptattam van akiről lerepülnek sajnos a kilók szoptatás alatt, van aki hízik ez is változó,de ha alapból vékony vagy akkor a szoptatással sokat fogyhatsz. Nekem olyan egészségügyi problémám van gyógyszeres kezeléssel amivel nem tudtam szoptatni.
okt. 30. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!