Tényleg vannak olyan gonosz orvosok, akik szülés után direkt úgy varrnak össze, hogy nagy maradjon a hüvely?
Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 09:58
3/8 anonim válasza:
Szerinted? Van olyan _orvos_, akinek az a hobbija, hogy szándékosan kiszúrjon a pácienseivel, hogy azok ne élvezzék úgy a szexet később? Hol is jó ez neki? Gonosz orvosok... én sem is értem, ez hogy merült fel.
Egy fix: iszonyú sok ideje van valakinek...
4/8 anonim válasza:
Van olyan orvos aki a kés vágását csak félig varrja össze?
Ne haragudj de ez egy nagyon buta kérdés.
5/8 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősöm mondta, hogy ezt olvasta. Én meg lassan szülök és megijedtem... De örülök, hogy nem igaz :) :)
2012. dec. 2. 11:59
6/8 anonim válasza:
Elárulom neked, hogy a hüvelyed el se vágja, csak a gátat, ami egy vízszintes izomlemez :) Ha akarna se varrhatna úgy, hogy tág legyél a hüvelyedben.
7/8 A kérdező kommentje:
Ez nyugtató, köszi :) :)
2012. dec. 2. 14:00
8/8 anonim válasza:
nem. a hüvelyt csak akkor varrja ha az is megsérül a szülés közben és azt úgy varrja ahogy tudja (és azt hallottam sokszor szűkebbre is sikerül)
szándékosan tuti nem csinál ilyet gondolj bele, neki nem érdeke hogy rossz legyen a szex --> ne vállaljon a pár újabb gyereket - mert minél több szülést vezet le, ő annál több pénzt kap.
és az orvosok nem buták :)
szóval nyugi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!